Anyukák naponta mennyi időt töltetek fb-on?
Figyelt kérdés
2014. szept. 13. 09:06
11/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok: ebbe mit lehet lepontozni hogy nem vagyok fent ?:) ez fáj valakinek???:) beteg...
12/13 anonim válasza:
Tudod,ha nem vagy fent utolsó, talán nem is vagy ember, nem is létezel. Nem menő mindenesetre, aki nincs erre a sz@rra regisztrálva:))
Engem az első oldalon 0-ra pontoztak ezért.:))
13/13 zabmester válasza:
Szerintem meg annyi lehetett az oka, hogy a többség azok válaszára volt kíváncsi, akik regisztrálva vannak, hiszen aki nincs, annál egyértelmű, hogy semennyit sincs fent. Mondjuk lepontozni ez miatt szerintem is hülyeség, de azt is erős túlzásnak érzem, hogy bárki azt gondolná, hogy aki nincs fent, az nem is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!