Merjem, ne merjem tartani a külföldi apjával a kapcsolatot a gyerek végett?
külön vagyunk, egyedülállóként szültem.
gondoltam a gyereknek majd nem árt, ha van apja(láthatásra legalább)meg az apja családja, rokonok, kimehetne majd nyári szünetekre, stb
de félek, hogy egyszercsak nem adja vissza.nem engedi haza.azt sem tudom ilyenkor a német rendőrségre kellene e mennem, német bíróságra, németül pereskedni..
vagy itthon indítsak gyermekelhelyezési pert a német apja "ellen".(ha pénzbe kerül, az nincs..)
vagy egyszerűen csak "építsem le" az apját?
szerintem az egy jó megoldás, hogy ameddig kicsi a gyereked, addig nélküled nem mehet külföldre. Első években az apja jöjjön ide, aztán utaztok ti is.
Amikro már felnőtt, előnye lenne belőle, ha pl. kint tudna tanulni és akkor hagynod kellene majd, hogy ő döntsön. Tartsd a jó viszonyt, a gyerekednek előnye lesz belőle sok sok.
tartom a jóviszonyt, csak az apjában, már túlzott ragaszkodást kezdek felfedezni, ahelyett, hogy nélkülünk képzelgetné az életét és kezdek megijedni, hogy mit akar ebből..
felhozni meg nem akarom a témát, mert ha eddig nem jutott eszébe, lehet ezután fog, hogy el is vehetné
önbizalom? :)
túlteng benne. a babát nem szerette volna, hanem egyenesen akarta, amikor megjött egyszer, jeleztem is neki, hogy lehet ez jel, hogy gondoljuk át még egyszer, egy percig, egy pillanatig sem gondolkodott rajta.
birtokló. gyakorta használja, a te az enyém vagy kifejezést (mai napig)és, hogy a MI gyerekünk..
felelősségeken nem gondolkodik, nem szokott soha rágódni, agyalni, ha valami pobléma is volt, két perc alatt átlátta hogy ezt nem lehet, nem így van, a témát le is zárta rögtön, nem "vetyeng" semmin.
de semmiféle "harc" nincs köztünk, de nekem valami olyasmi érzésem van, mint vihar előtti csend..
"hogy a MI gyerekünk.. "
Ezzel pontosan mi a baj? Valoban a ti gyereketek, nem a tied, nem az ove, hanem kettőtoke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!