Orosz Viktória kérdése:
Mit tehetek, ha egy videó portálon gyermekbántalmazást találok? Konkrétan egy pár hónapos kisfiút ütlegelték úgy, hogy a szívem megszakad! Tuti külföldi, az anyja ázsiai lehet! Nem tudok aludni a tehetetlenségtől! Mit tegyek:- ( ( (
Figyelt kérdés
2012. dec. 1. 22:37
1/4 anonim válasza:
nem arra a videora gondolsz amit tegnap ide is belinkeltek?
8 hónapos kisbabát párnával meg amivel érte ütötte az "anyja"?
őt 1,5 évre leültették :(
(szomorú jel az életfogytiglan hiányának szól)
2/4 anonim válasza:
Tegnap már volt erről topik: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Igen, lecsukták az "anyukát", sajnos röhejesen kevés időre... Vicces, hogy nálunk bankrablásért évtizedekre lecsuknak embereket, ez meg megússza ennyivel.
Én is iszonyúan kiborultam, amikor láttam. Az ilyen "embereket" legszívesebben karóba húznám.
3/4 A kérdező kommentje:
Pontosan erre a videóra gondoltam! Borzasztó! Napok óta nem tudok eladni. Pedig végig sem mertem nézni! Olvastam, hogy 1,5 évre lesittelték ezt a némbert, de senki sem írta hol találtak a cikkre? Jó lenne elolvasni, hogy valós, és nem kitalált dolog
2012. dec. 2. 14:18
4/4 anonim válasza:
Én azt hiszem a video alatti kommentekben olvastam, de nem akarom még egyszer megnyitni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!