Anyukák! A ti játszótereteken is vannak turbékoló kamaszok? Vagy csak nálunk divat ez?
Komolyan mondom már felháborító amit művelnek. Elhiszem én, hogy szerelmesek, én sem vagyok olyan öreg (26), de akkor se értem miért a játszótéren kell ezt csinálni. Van két pad, és minden nap ott ülnek a kamaszok és falják egymást, de szó szerint. Van, hogy a lány ül a fiú ölébe és ott vonaglik. Nyúlkálnak a póló alá, a nadrágba stb. A kislányom állandóan őket nézi. Nem érti mit csinálnak. De engem bosszant, hogy a kicsik ezt látják. Miért nem tudnak hazamenni és a négy fal közt csinálni. Bár sejtem a választ, mert a szüleik azt se tudják, hogy barátjuk van. Nálatok van ilyen? Szerintetek mit kellene tennem?
Kamaszok is irhatnak, hogy mi a fenéért a játszótéren élik ki a vágyaikat!?
A "mi" játszóterünkön van egy picike fa házacska. Abba préselődött be a múltkor 1 lány 2 fiúval. Igencsak rondán néztem rájuk, de nem szóltam...
Egy másik játszón láttam, h a fiú ölében ül a lány és smárolnak...
Nem tudom miért nincs ennyi eszük, h ne játszótéren éljék ki magukat. Van egy csomó pad, kicsi park stb mindenfelé.
Imádom az ilyen debil szülőket, "nem érti a gyerek". Ez pont olyan, hogy nem érti meg ha azonos neműeket lát egy párként. Ilyenkor azt kell mondani, hogy azért csókolóznak, mert szeretik egymást.
Gondolom ha a barátok köztben látnak ilyet, azzal nincs semmi baj...Azért azt remélem már érti a gyerek, hogy apu miért beszél úgy anyuval, mint a kutyával...
"mert a szüleik azt se tudják, hogy barátjuk van."
Ez megint megérne egy külön misét, a lényeg, hogy eléggé megkeseredett lehetsz.
És, hogy még inkább nekem eshessetek: Én felnőttként, a felnőtt azonos nemű párommal (leszbikusság, pfuuj) imádtam hintázni járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!