Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik női név tetszik jobban...

Melyik női név tetszik jobban nektek az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
Gondolkozunk, hogy ezek közül melyiket adjuk majd a kislányunknak: Anita, Ráhel, Noémi, Sára, Judit, Zsuzsanna
2014. okt. 7. 11:37
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Köszönjük a válaszokat, mi a Sára mellett döntöttünk végül. :) Talán harmadik névnek még kitalálunk valamit az elkövetkező hetekben, de mindenképp héber eredetű nevet szeretnénk választani.
2014. okt. 9. 08:29
 22/26 zabmester ***** válasza:
100%

Ha már héber eredetű név, akkor szerintem a legeslegszebb a Miriam, csak az az egy bajom van vele, hogy az utónevek listáján legalább három különböző írásmóddal is szerepel, amit tuti mindenki össze-vissza használna. Magamból kiindulva, én tuti hülyét kapnék, ha folyamatosan máshogy írnák a nevemet, mint ahogy én használom.

Viszont ami még szerintem szép, az az Abigél és a Márta. Személyes kedvencem még az Aviva, de azt kérvényezni kellene, mert nincs a listán, ráadásul itthon mindenkinek a biztosító, meg a torna jut róla eszébe (mondjuk én az utóbbiról sokáig nem is hallottam, de bárki más rögtön azzal jött, hogy miért akarom az Aviva-tornáról elnevezni a gyerekemet).

Meg most jut eszembe, a Lea is nagyon szép név, volt is egy ilyen nevű osztálytársam még általánosban.

Bocsi amúgy, nem akartalak rábeszélni semmire, csak mivel írtad, hogy adnátok még egy nevet, de mindenképpen héber eredetűt, eszembe jutott, hogy még mennyi szép lánynév van közöttük :)

2014. okt. 9. 09:56
 23/26 anonim ***** válasza:
Judit. :)
2014. okt. 10. 22:56
 24/26 anonim ***** válasza:
Nekem ezek közül a Sára, de ahogy olvasom emellett is döntöttetek:)
2014. okt. 18. 07:48
 25/26 anonim ***** válasza:

Nekem a Ráhel nem tetszik, nagyon spanyolos hangzása van és különben sem tetszik.

A Noémi és Anita tetszik a legjobban a felsoroltakból, de szerintem mostanában elég sok van belőlük, míg a Zsuzsanna és Judit kifogyóban van, szóval ha valami olyan nevet szeretnétek, amelyikből nincs még három-négy az oviscsoportban, akkor inkább ezek.

2014. okt. 18. 18:19
 26/26 anonim válasza:
Nekem az Anita tetszik nagyon! :)
2015. aug. 19. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!