Melyik női név tetszik jobban nektek az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
Gondolkozunk, hogy ezek közül melyiket adjuk majd a kislányunknak: Anita, Ráhel, Noémi, Sára, Judit, Zsuzsanna2014. okt. 7. 11:37
12/26 anonim válasza:
Noémi vagy Sára.
Csak a Ráhelt ne adjátok szegénynek, a jelentése miatt se, és a hangzása miatt se.
13/26 anonim válasza:
Legjobban tetszenek: Anita, Zsuzsanna
"Közepesen" tetszenek: Noémi, Sára, Judit
Legkevésbé: Ráhel
14/26 anonim válasza:
Sorrendben :
Zsuzsanna, Anita, Sára, Judit, Noémi, Ráhel
A Sára a "vízválasztó", régen még biztos adtam volna, ma már tuti nem adnám a gyerekemnek.
15/26 anonim válasza:
Ráhel,Sára,Anita ami tetszik :)
De a legjobban a rahel. Jelentese: bárány,anyajuh. Szoval olyan kis szelid kislány lenne :)
16/26 anonim válasza:
Egyik sem az én stílusom, szerintem nagyon tucatnevek, de akkor: Ráhel, Sára
Noémitől kiráz a hideg.
17/26 anonim válasza:
A Noémitől engem is ráz a hideg, sosem tetszett ez a név. A Ráhel még nem tetszik nagyon a többi viszont igen. Anita a legjobb szerintem.
:)
19/26 anonim válasza:
Anita,engem is így hívnak.:) De ami még úgy a Ráhel talán.:)
20/26 anonim válasza:
Egyik sem tetszik igazából, de ha muszáj lenne választanom, akkor Noémi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!