Mit csinaljak? Mit tegyek? Senki se ert meg.
Figyelt kérdés
A szüleim maximalistat akarnak belolem nevelni aki mindenben profi mindig megfelel de nekem ezektol a hajam egnek all!!!!! Mit tegyek ebben a helyzetben2014. szept. 28. 21:15
1/7 anonim válasza:
Ú, végre valami, amiben tapasztalt vagyok! :) DE rohadtul nem tudok segíteni, mert én se tudtam leállítani a szüleimet. Hiába mondtam szépen, halkan vagy hangosan, csúnyán, hogy a 4-es is jó jegy, nem akarták felfogni. :/ De azért távolról együtt érzek veled és küldöm az energiát! :)
2/7 anonim válasza:
Mondd, hogy tegyék le a bizijüket az asztalra! Azt, ami abban van, te is eléred! Garantálom, hogy nem fogják megmutatni!
3/7 A kérdező kommentje:
Kösz :)
De mas valaki?
2014. szept. 28. 21:29
4/7 A kérdező kommentje:
2es ha mondom nekik akkor tenyleg nem fogjak megmutatni es akkor en leszek a szemtelen meg a rossz es buntetest kapok...
2014. szept. 28. 21:31
6/7 A kérdező kommentje:
15
2014. szept. 29. 16:05
7/7 PearlDiver válasza:
Hívd fel a figyelmüket a pszichológia által feltárt összefüggésre, ami nyilvánvalóvá teszi, hogy a túlzott elvárások tönkretesznek lelkileg. Vagy vedd rá a szüleidet, hogy menjetek el együtt pszichológushoz, akire talán hallgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!