Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minden ruhát lerángat a...

Minden ruhát lerángat a szárítóról. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már ez a harmadik helyiség ahol szárítani próbálom a ruhákat, mi a ti taktikátok? Feláll, és lerángatja őket.40x teszem fel őket újra, amikor nem figyel, és újra megy és újra leszedi. Nem állhat abból a napom, hogy a ruhákat pakolom, de abból sem, hogy utána rohangálok, és folyamatosan tiltom. Mi a titok? 10 hós, még nem beszél, keveset ért.
2014. szept. 22. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt kezdődik még csak a tánc! :) Ez csak fokozódni fog.Nálunk is ez van.És imádja a vizes illatos ruhákat.Leszedi és ráfekszik.Ha megunom akkor becsukom a biztonsági rácsot és nem tud a ruhákhoz menni.Ameddig főzök akkor is ezt csinálom.Megtanult játszani egyedül.Szépen elvan.
2014. szept. 22. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csukd be annak a szobának az ajtaját, ahová teregettél!
2014. szept. 22. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha több helység is van, ahol tudsz teregetni, akkor csukd be azt az ajtót.
2014. szept. 22. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Valóban a legegyszerűbb,ha becsukod ah ajtót.3 gyerekes
2014. szept. 22. 17:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Oh hol van még a java. Nekem is tíz hós a kicsi 3 éves a nagy. Ketten pedig igazi háborus övezetet képesek tudnak létre hozni.
2014. szept. 22. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Én bele tettem a ruhaszárítót a járókába, így nem érte el. :)
2014. szept. 22. 22:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Persze ez csak keskeny magas szárítóval működik.
2014. szept. 22. 22:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!