Milyen ételeket szabad és milyeneket nem szabad enni egy szoptatós anyukának?
A barátnőm kisfiánál ez odáig fajult, hogy a barátnőm SZÓ SZERINT csakis natúr, kicsit sózott sült csirkemellet evett. Mindig. Semmi mást.
Ő is kezdte azzal, mint te, utána már a krumplit, rizst is el kellett hagynia, majd a gyümölcsöket, zöldségeket (ezekből alapból nem evett puffasztó zöldségeket, almát se a sav miatt) is.
A kisfiú 5 hónapos korára nem maradt már elég teje sem, de szerintem nem is bánta, hogy tápszeres lett a baba. Valahol meg is értem. Hónapokig hallgatni az üvöltő gyereket és végül már csak egy féle ételt enni nem leányálom...
Jaj, szegénykéim! Az a szomorú tapasztalatom, hogy az idő oldja ezt meg igazán. Nekünk is egy picit jó volt a masszázs, egy picit jó volt egy homeopátiás szer és odafigyeltem, hogy mit eszem. Nekünk olyan 2-3 volt, ami még jónak is számít. Viszont napközben nekünk nem volt bajunk, a kendőben istenien érezte magát. :) Azt már próbáltad?
3 gyerekes anyuka
Próbáld meg azt, hogy két hétre kizársz egy-egy ételcsoportot.
Persze hüvelyeseket és káposztaféléket mindenképp hanyagold.
Nálunk a kenyér volt a ludas. Miután száműztem minden pékárut, elmúlt a csikarás.
Ha nem is válik be a kéthetezes, arra jó, hogy a rövid távú célokkal túlélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!