Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » IKEA-s fa vonatsínt vett...

IKEA-s fa vonatsínt vett valaki mostanság? Műanyag pöcökkel kell összeilleszteni?

Figyelt kérdés
Láttam a bölcsiben és nagyon megtetszett. Néztem a honlapon nagyítva és a sínelem között műanyag pöcök van. Most ez fixen van benne, vagy mindegyikbe sk kell beletenni?
2014. szept. 18. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Benne van, nem kell egyesével beletenni, ha erre gondolsz.
2014. szept. 18. 22:28
 2/5 A kérdező kommentje:

Erre gondoltam. Ki tud esni, vagy kivehető?

Nem értem, miért nem volt jó a régi megoldás, hogy fából volt az egész.

2014. szept. 18. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk a bölcsibe is ilyen van.

Teljesen masszívan a helyén vannak a műanyag pöckök, nem lehet csak úgy kiszedni hidd el még felnőttnek sem, jó nagy erővel....

Én annyira nem ajánlom, mert a többivel nehézkesen illeszthető össze, ha esetleg vesztek valami jópofa kiegészítőt, akár soropmó.

2014. szept. 19. 06:38
 4/5 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, inkább a tesco, eichhorn, fakopáncs ezek szuperül passzolnak egymással. Többféle sínünk van, többféle gyártótól, de az ikeás a legmacerásabb, az csak az eichhornnal passzol szépen, a többibe vagy bele se megy, vagy nagyon nehezen, egy kisebb gyerek nem tudja összeilleszteni, lehet egy 5 éves már tudja, azt még nem tudom :)
2014. szept. 19. 06:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, a Tescossal pl. nehéz összeilleszteni. Ha viszont Tescosat veszel, nekünk abból is két fajta van, az egyik olyan, hogy egybe van a pöcök a sínnel és fából van, ez jó, a másik pedig olyan, hogy kisebb a pöcök és csak bele van ragasztva egy lyukba, na ez mindig kipotyog. Amúgy az Ikeás teljesen jó, évek óta megvan, még egy pöcök sem esett ki belőle.
2014. szept. 19. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!