IKEA-s fa vonatsínt vett valaki mostanság? Műanyag pöcökkel kell összeilleszteni?
Figyelt kérdés
Láttam a bölcsiben és nagyon megtetszett. Néztem a honlapon nagyítva és a sínelem között műanyag pöcök van. Most ez fixen van benne, vagy mindegyikbe sk kell beletenni?2014. szept. 18. 22:20
1/5 anonim válasza:
Benne van, nem kell egyesével beletenni, ha erre gondolsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam. Ki tud esni, vagy kivehető?
Nem értem, miért nem volt jó a régi megoldás, hogy fából volt az egész.
2014. szept. 18. 22:39
3/5 anonim válasza:
Nálunk a bölcsibe is ilyen van.
Teljesen masszívan a helyén vannak a műanyag pöckök, nem lehet csak úgy kiszedni hidd el még felnőttnek sem, jó nagy erővel....
Én annyira nem ajánlom, mert a többivel nehézkesen illeszthető össze, ha esetleg vesztek valami jópofa kiegészítőt, akár soropmó.
4/5 anonim válasza:
utolsó vagyok, inkább a tesco, eichhorn, fakopáncs ezek szuperül passzolnak egymással. Többféle sínünk van, többféle gyártótól, de az ikeás a legmacerásabb, az csak az eichhornnal passzol szépen, a többibe vagy bele se megy, vagy nagyon nehezen, egy kisebb gyerek nem tudja összeilleszteni, lehet egy 5 éves már tudja, azt még nem tudom :)
5/5 anonim válasza:
Csatlakozom, a Tescossal pl. nehéz összeilleszteni. Ha viszont Tescosat veszel, nekünk abból is két fajta van, az egyik olyan, hogy egybe van a pöcök a sínnel és fából van, ez jó, a másik pedig olyan, hogy kisebb a pöcök és csak bele van ragasztva egy lyukba, na ez mindig kipotyog. Amúgy az Ikeás teljesen jó, évek óta megvan, még egy pöcök sem esett ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!