Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ilyen kevés válasz jön...

Miért ilyen kevés válasz jön mostanság a kérdéseinkre?

Figyelt kérdés
múlthéten is vagy 3-at feltettem,de talán ha ketten válaszoltak,pedig több véleményre is kíváncsi lettem volna!ennyire elfoglaltak az emberek?
2013. jún. 7. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Szétszedték ezer kategóriára a kérdéseket, szerintem ezért lehet.
2013. jún. 7. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Vagy az új kategóriák miatt kevesebben látják a kérdésed.

Nekem nem tetszik ez az új rendszer.

2013. jún. 7. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem az emberek baromira beleuntak, hogy nagyon sokszor ugyan az a kérdés ismétlődik akár naponta többször is illetve az állandó veszekedés lepontozásba.
2013. jún. 7. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is azért, mert ugyanazt kérdezik folyamatosan.
2013. jún. 7. 20:12
 5/7 A kérdező kommentje:
hát ez baromira nem igazságos,mert tény hogy nálam is volt már,hogy hasonlót írtam ki,mint ami már volt,de én pl részletesebb választ szerettem volna kapni...van,hogy napokat kell várnom 1 válaszra,ami lehet,hogy még csak nem is elégíti ki a kíváncsiságomat... :(
2013. jún. 7. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem csomó kérdésem van, amire egyáltalán nem kaptam választ (utazás témában pl.), amire nem ad választ a google, arra itt sem adnak választ :).
2013. jún. 7. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Én azért utálok már válaszolni, mert hülyeségnek tartom ezt a lepontozgatást, mert szerintem szubjektív dolog az hogy egy válasz hasznos-e vagy sem.

Volt, hogy valaki megkérdezte, hogy a nővérénél megindult a szülés a 34. héten és most mi lesz? Erre én válaszoltam, hogy nálam is így volt, remek szakemberek vannak, semmi baja a gyerekemnek, erre jól lepontoztak.

Volt olyan is, aki megkérdezte, hogy milyen a magzatvíz, mert nem tudja, hogy mi folyik lent, erre válaszoltam, hogy milyen, illetve ha gyanakszik, hogy szivárog akkor inkább a biztonság kedvéért nézesse meg magát az ügyeleten, ere megint lepontoztak, hogy ne ijesztgessem.

Pedig nekem így indult be a szülés, sajnos a 34. héten, hogy csak szivárgott.

Akkor most minek válaszoljak?!

2013. jún. 8. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!