Terhességről álmodtam, de álmomban elvetéltem. Volt valakivel ilyen?
Olyan rossz volt.
Igazából még nem tervezünk babát a párommal, vagyis tervben éppen van, de még nem próbálkozunk. Majd olyan 3 év múlva kb.
Ma meg azt álmodtam, hogy terhes vagyok. Tesztre pisiltem, kimutatta a két csíkot, nagyon ijedt és boldog voltam, mutattam is egy régi osztálytársamnak (neki nemrég lett gyereke) és álmomban kaptam tőle kis babazoknikat, erre nagyon elkezdtem vérezni, és fájt a hasam és elvetéltem.
Igazából ennyi, felriadtam, de olyan rossz volt :( kicsit sírdogáltam is reggel.
Volt már valakinek hasonló rémálma?
Elmesélitek?
Igazából csak le akartam írni, vagy elmesélni az álmom, nem több, kérdésem nagyon nincs ezzel kapcsolatban, de ha bármit mondanátok, vélemény vagy csak pár kedves/kedvtelen szó akkor hajrá. Na meg várok hasonló álomtörténeteket, szerintem érdekes dolgok.
Igen, ilyenek nekem is voltak. Még nem is volt párom, már álmodtam ilyeneket. Igazából nálam nem ilyen vetélés volt, de rendszeresen tenyérnyi méretű gyerekeket szültem. Nagyon nyomasztó volt.
Terhesség alatt meg állandóan halvaszületéssel álmodtam. Visszagondolni is rossz.
Hála Istennek, egészséges fiam született. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!