Milyen egy jó apuka?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nekem olyan, h amikor munkából hazajön, foglalkozik a gyerekével

játszik vele, olvasnak, lovagolank, játszótereznek, fiús dolgokat csinálnak

2 éves a fiúnk

hogy később milyet szeretnék azt nem tudom, de ez most igy ideális

2010. jan. 19. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hazajön a munkából, játszik a babával, baba lefekszik, foglalkozik anyával, anya lefekszik, foglalkozik a maga hobbijával. Ha megkérem valamire, segít. Humoros, okos, jókat röhögünk együtt. Nekem ilyen a férjem, szuper apa, szuper férj. (Szerintem.)
2010. jan. 19. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
hmm,hmm...jó kérdés!!!
2010. jan. 19. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelmes, szeretetteli, felelősségteljes, és imád minket.
2010. jan. 19. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kedves, kicsit örök gyerek, de felelősség is van benne, határozott, figyelmes, segítőkész. Sajnos nálunk nincs, de ha nem ilyen lenne, nem is kéne.
2010. jan. 19. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért vesz ki fizetetlen szabadnapot,hogy 2 nap nemalvás után pihenhessek,és ő őrködhessen a beteg kislány felett.
2010. jan. 19. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Mint az én kedvesen ^^

Első két hetet 3asba töltöttük,szerencse,hogy ismerősnél melózik ^^ fürdeti a lányunk,az csak az ő kiváltsága ^^, mesél neki,bár 1 hónaposan még nemsokat ért belőle ^^, szeret minket teljes szívéből és hálistennek rólam sem feledkezett meg...alig várom,hogy leteljen a maradék 2 hét ^^

Amit nagyon imádok még az az,hogy gyerek ő is:) Tegnap pl hazaért munkából és épített egy hóembert:) Az enyém mellé ^^ :D

Szerintem már azt várja a legjobban,hogy mehessen játszani Abival ^^

2010. jan. 19. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!