Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ingáról?...

Mi a véleményetek az ingáról? Van már akinek bejött? Ha körbe forog minden kérdésre akkor az jót jelent?

Figyelt kérdés
Én kipróbáltam magamnak és elég nagy körben mozgott!
2010. jan. 19. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom hogy van- e igazság az ingában. Egy biztos mikor nekem csinálták 4 fiút jósolt az inga utána elvettem a kezem mondván nekem többet ne jósoljon. Mindenki nevetett:-D Utána eltelt 2 év és megszületett a kisfiam. Rá 2 évre meg a kislányom. Itt meg is állunk. Szóval nekem nem jött be, de ez csak az én sztorim.
2010. jan. 19. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Az inga szerint nekem fiam van, amúgy pedig lányom. Így szerintem hülyeség, játék.
2010. jan. 19. 12:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem eszerint 2 fiam van...egyébként 1 fiú 1 lány..
2010. jan. 19. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Körbe forog, csak nem mindíg egy irányban, egyik irány igen, másik irány nem a feltett kérdésre! Csak a körforgás nem jelent semmit!
2010. jan. 19. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!