Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen egy jó anyuka?

Szerintetek milyen egy jó anyuka?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 09:59
 1/4 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem pont olyan amilyen az én anyukám!:-D

Remélem a kisfiam is ezt gondolja rólam (bár még csak 9 hónapos).

2010. jan. 19. 10:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg olyan, mint az én anyukám :) Én is olyan szeretnék lenni :)

Nagy vonalakban: türelmes, igazságos, kedves, megvan a józan esze, valamilyen szinten "laza" (úgy értem, nem görcsöl fölösleges dolgokon), következetes. Se nem túl szigorú, se nem túl engedékeny. Ezt meg úgy értem, hogy lényegtelen dolgokon nem problémázik, meghagyja a gyereke szabadságát, de elvár bizonyos dolgokat, amik a gyerek javát szolgálják. És persze végtelen mennyiségű szeretetet ad :)

2010. jan. 19. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elöttem válaszolóval, de én még annyit hozzátennék, hogy szerintem fontos az is, hogy az anyába legyen még egy kis "gyerek", mert az biztos, hogy sokat számit :)
2010. jan. 19. 11:07
 4/4 anonim ***** válasza:

A legfontosabb, hogy nagyon szeresse a gyerekeit, a családját. Törekedjen arra, hogy igazságos legyen. Fontos az őszinteség, vidámság, odafigyelés, megértés.

Van három gyerekem. Nem mindig érzem, hogy mindent jól csinálok, de ha már az ember tudja, hogy mik a hibái, mit kell jobban csinálni, az fél siker:)

2010. jan. 19. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!