Angelsounds szívhangfigyelőről tapasztalatok? Csak én vagyok ilyen béna vagy baj van?
Figyelt kérdés
17 hetes terhes vagyok, de még nem éreztem a baba mozgását. Ma próbáltam először ezt a készüléket, de szerintem nem a baba szívhangját hallottam, mert megszámoltam és csak 90 körüli volt. Aztán az enyémet is, és annak is e körüli volt az értéke. Eddigi uh vizsgálatokon jó szívműködése volt a picimnek, de most megijedtem. Baj lehet, vagy csak ennyire béna vagyok? Egyébként nem tudom fontos e de első baba és mellső fali a lepényem. Köszönöm a segítséget!2014. szept. 12. 15:51
11/11 anonim válasza:
Örülök, hogy sikerült megtalálnod. Nem biztos, hogy mindig ugyanott lesz. Ahogy az utolsó írta, centiről centire haladj, de minden centiméteren különböző dölésszögekben hallgasd. Ne csak merőlegesen legyen az a kis kerek hallgatózó rész, de meg is döntheted úgy, hogy kicsit az egyik fele belesüppedjen a hasadba. Néha az egyik mm-en hallatszik, a következőn már nem.
Többféleképpen hallhatod a szívdobogását. Van, hogy tényleg olyan, mint egy lódobogás, de én kábé 2-3 féleképpen szoktam hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!