Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Angelsounds szívhangfigyelőről...

Angelsounds szívhangfigyelőről tapasztalatok? Csak én vagyok ilyen béna vagy baj van?

Figyelt kérdés
17 hetes terhes vagyok, de még nem éreztem a baba mozgását. Ma próbáltam először ezt a készüléket, de szerintem nem a baba szívhangját hallottam, mert megszámoltam és csak 90 körüli volt. Aztán az enyémet is, és annak is e körüli volt az értéke. Eddigi uh vizsgálatokon jó szívműködése volt a picimnek, de most megijedtem. Baj lehet, vagy csak ennyire béna vagyok? Egyébként nem tudom fontos e de első baba és mellső fali a lepényem. Köszönöm a segítséget!
2014. szept. 12. 15:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én legtöbbször csak a köldökzsinórt hallottam ennyi idős terhesen,csak mikor már nagy volt akkor tudtam megtalálni vele a szívhangját.
2014. szept. 12. 15:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Ennyi idosen nagyon nehez megtalalnod meg, egeszen lent keresd. En olyat vettem ami a 28. hettol hasznalhato, akkor mar eleg nagy volt, halljam. Szerintem semmi gond nincs, de a helyedben nem stresszelnem magam ilyen koran meg.
2014. szept. 12. 15:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Elsőre nem olyan könnyű megtalálni, és simán lehet, hogy a sajátodat hallottad. Próbálgasd a köldököd körül, és nagyon lassú mozgással, a baba szívhangja nagyon-nagyon gyors a tiedhez képest, kis kopogó hangot fogsz hallani. Légy türelmes, nincs semmi baj! :)
2014. szept. 12. 15:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Eléggé lenn kerestem a picit, de ma már 2-szer is próbálkoztam több percig, lehet ma már hanyagolom, nem akarok neki rosszat. Nem kopogó hangot hallottam hanem inkább olyan "suhogó" vagy hogy is mondjam furát. Most jól megijedtem :( De azért megpróbálok nem idegeskedni, remélem semmi baj nincs.
2014. szept. 12. 16:03
 5/11 anonim ***** válasza:

2es vagyok

A koldokod korul hiaba keresned 17 hetesen, meg a mehed teteje sincs ott. Egyebkent en meg a 28 het utan is jo sokaig kerestem. Szerintem tenyleg ne idegesitsd magad, nekem sokszor meg a vedono is alig talalta meg.

2014. szept. 12. 16:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia.21 hetes vagyok, es pont ma hallgattam..en az elejetol gyorsan megtalalom..de pl most igen hangos..de nagyon lent a szemeremcsont korul ..

A susogo hang a koldokzsinor!:)

Ami ket oldalt van szivveres az a tied!:)

2014. szept. 12. 16:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Én pont két oldalt a medence csontom körül hallottam a "dobogást". De köszönöm, megpróbálok nem idegeskedni!
2014. szept. 12. 16:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Én 10 hetesen egy pillanat alatt megtaláltam a 2. babám, elsőt 11 hetesen. "nézz" körül rendesen a pocakodon. Első szülöttem teljesen lenn volt szinte végig, 11 hetesen teljesen lenn találtam, szinte már testen kívül:D Másodikkal most vagyok 25 hetes, és 10 hetesenszeméremdomb fölött, köldök vonalában kicsit lejjebb találtam meg. És 15-16 hetes korig onnan nem nagyon mozdult, azóta viszont mozgolódik mindenfele, de többfelé megtalálom a szívdobogást, mivel valószínű, hogy a köldökzsinórét találom néha, néha meg a babáét. Én most sztetoszkóppal próbálkoztam, de még azzal nem hallani, talán pár hét múlva:D

Sokan mondják, hogy ilyen idősen nem találják. Én arra tudok következtetni, hogy lehet, hogy a baba hátul helyezkedik el, ezért nem hallod. Vagy nagyon huncut, és mindig mögötte egy lépéssel vagy.

2014. szept. 12. 17:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó Köszönöm! Most ledőltem és én is nagyon alul és a köldököm vonalában kerestem. És megtaláltam!! El sem hiszem! Ez a kis dobogás szerintem biztos hogy az övé! Jóval gyorsabb! olyan 60-65 körül volt fél perc alatt :) De izgatott lettem. Majd még este meghallgatom, de most nem akarom már szegényt "zaklatni"
2014. szept. 12. 17:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor pár jó tanács hozzá:

- ne a hozzá adott zselét használd, hanem vizesebb testápolót vagy babaolajat. Először finoman kend be az egész pocidat, egészen le, a szeméremdombig.

- a csípőcsontod felé mindig a saját pulzusodat fogod hallani, mert ott fut az egyik fő ér.

- a surrogó hang a köldökzsinór hangja, ha azt megtalálod, az is nagyon jó, mert ha abban nincs véráram, akkor van a baj.

- a baba szívhangja tényleg olyan, mint a gyors patadobogás. Gondolj bele, a baba milyen picike, hát még a szívecskéje! :)

- legyél türelmes. Feküdj hanyatt és lassan, szinte centiméterről centiméterre haladva menj, a szeméremdobtól.

- a baba még picike, el is tud bújni. Akkor lehet bajra gyanakodni, ha egyáltalán semmilyen babára utaló hang nincs. Buborékolás, surrogás, ütődés...

2014. szept. 12. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!