Angelsounds szívhangfigyelőről tapasztalatok? Csak én vagyok ilyen béna vagy baj van?
2es vagyok
A koldokod korul hiaba keresned 17 hetesen, meg a mehed teteje sincs ott. Egyebkent en meg a 28 het utan is jo sokaig kerestem. Szerintem tenyleg ne idegesitsd magad, nekem sokszor meg a vedono is alig talalta meg.
Szia.21 hetes vagyok, es pont ma hallgattam..en az elejetol gyorsan megtalalom..de pl most igen hangos..de nagyon lent a szemeremcsont korul ..
A susogo hang a koldokzsinor!:)
Ami ket oldalt van szivveres az a tied!:)
Én 10 hetesen egy pillanat alatt megtaláltam a 2. babám, elsőt 11 hetesen. "nézz" körül rendesen a pocakodon. Első szülöttem teljesen lenn volt szinte végig, 11 hetesen teljesen lenn találtam, szinte már testen kívül:D Másodikkal most vagyok 25 hetes, és 10 hetesenszeméremdomb fölött, köldök vonalában kicsit lejjebb találtam meg. És 15-16 hetes korig onnan nem nagyon mozdult, azóta viszont mozgolódik mindenfele, de többfelé megtalálom a szívdobogást, mivel valószínű, hogy a köldökzsinórét találom néha, néha meg a babáét. Én most sztetoszkóppal próbálkoztam, de még azzal nem hallani, talán pár hét múlva:D
Sokan mondják, hogy ilyen idősen nem találják. Én arra tudok következtetni, hogy lehet, hogy a baba hátul helyezkedik el, ezért nem hallod. Vagy nagyon huncut, és mindig mögötte egy lépéssel vagy.
Akkor pár jó tanács hozzá:
- ne a hozzá adott zselét használd, hanem vizesebb testápolót vagy babaolajat. Először finoman kend be az egész pocidat, egészen le, a szeméremdombig.
- a csípőcsontod felé mindig a saját pulzusodat fogod hallani, mert ott fut az egyik fő ér.
- a surrogó hang a köldökzsinór hangja, ha azt megtalálod, az is nagyon jó, mert ha abban nincs véráram, akkor van a baj.
- a baba szívhangja tényleg olyan, mint a gyors patadobogás. Gondolj bele, a baba milyen picike, hát még a szívecskéje! :)
- legyél türelmes. Feküdj hanyatt és lassan, szinte centiméterről centiméterre haladva menj, a szeméremdobtól.
- a baba még picike, el is tud bújni. Akkor lehet bajra gyanakodni, ha egyáltalán semmilyen babára utaló hang nincs. Buborékolás, surrogás, ütődés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!