Mi a véleményetek az Angelsound szivhangfigyelőről? Megéri? Hallani vele valamit? Tapasztalatok?
én romániában élek itt nincs védőnő,a háziorvoshoz kell járni de ő nem néz ilyesmit,a nőgyógyászhoz pedig egy honapban egyszer kell mennem,kicsit megnyuggtatna ha hallanám a kis szivét,bár arra is gondoltam hogy nemsoká érezni fogom a mozgását és abbol is tudhatom hogy jol van,szerinted?
14+3hkm
Megéri szerintem. Én vettem az elsőnél, most várom a 3. gyerekemet és a 30. hétben járok. Tegnap leestem a lépcsőn, és beütöttem a derekamat. Nagyon megnyugtató volt, hogy azonnal meghallgathattam, hogy minden rendben van vele. Vagy a szülés előtti időszakban a tesó alig mozgott már, akkor is jó volt, hogy kéznél volt.
Az elmúlt években pedig 4 másik terhes barátnőm és rokonom is használta a mi készülékünket. Így állítom, hogy használtan is érdemes megvenni, mert semmi baja nem lesz.
Én használtan vettem,mert volt előtte egy vetélésem. Engem is megnyugtatott ,pedig 5 nap múlva már éreztem a mocorgását is minden nap. Most nem emlékszem de kb 27hetes lehettem mikor nagyon megnyugtatott. Az én picim este 8-9 órától rugdosott hajnali 3-4-ig majd 7 óra környékén már arra ébredtem ,hogy rugdos. Egy nap viszont 11 után keltem fel,kiporszívoztam és még semmi mocorgást nem éreztem. Nagyon megijedtem,mert előtte ilyen még nem volt.De ahogy feltettem a szívhangfigyelőt és hallottam a szívecskéjét abban a pillanatban ő is felébred :)
Az is jó volt,hogy a férjem is hallhatta. 37 hetesen el is adtam. 6ezerért vette, 4 ezerért adtam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!