Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek az Angelsoun...

Mi a véleményetek az Angelsound szivhangfigyelőről? Megéri? Hallani vele valamit? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
és a szívhangot nézed hónapokon keresztül? A védőnő is megnézi, nem? Szerintem fölösleges, de ha van pénzed és megnyugtat, vedd meg. Második gyereknél tuti nem fogod használni.
2012. dec. 8. 18:54
 2/7 A kérdező kommentje:

én romániában élek itt nincs védőnő,a háziorvoshoz kell járni de ő nem néz ilyesmit,a nőgyógyászhoz pedig egy honapban egyszer kell mennem,kicsit megnyuggtatna ha hallanám a kis szivét,bár arra is gondoltam hogy nemsoká érezni fogom a mozgását és abbol is tudhatom hogy jol van,szerinted?

14+3hkm

2012. dec. 8. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem van!Két vetélésen vagyok túl, bár most még nem vagyok terhes, de engem teljes nyugalommal fog eltölteni ha meghallgathatom vele, h minden rendben van!Sajnos csak a 10ik hétig volt velünk az angyalkánk, így még nem sikerült megtalálni vele a szívhangot, mert mikor megkaptam, már nem dobogott a kis szíve, csak akkor még nem tudtuk :(
2012. dec. 8. 18:59
 4/7 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom :(
2012. dec. 8. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Én most vettem,és nagyon-nagyon megéri!!Szeretem és a férjemnek is nagyon tetszik :)
2012. dec. 8. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Megéri szerintem. Én vettem az elsőnél, most várom a 3. gyerekemet és a 30. hétben járok. Tegnap leestem a lépcsőn, és beütöttem a derekamat. Nagyon megnyugtató volt, hogy azonnal meghallgathattam, hogy minden rendben van vele. Vagy a szülés előtti időszakban a tesó alig mozgott már, akkor is jó volt, hogy kéznél volt.

Az elmúlt években pedig 4 másik terhes barátnőm és rokonom is használta a mi készülékünket. Így állítom, hogy használtan is érdemes megvenni, mert semmi baja nem lesz.

2012. dec. 8. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Én használtan vettem,mert volt előtte egy vetélésem. Engem is megnyugtatott ,pedig 5 nap múlva már éreztem a mocorgását is minden nap. Most nem emlékszem de kb 27hetes lehettem mikor nagyon megnyugtatott. Az én picim este 8-9 órától rugdosott hajnali 3-4-ig majd 7 óra környékén már arra ébredtem ,hogy rugdos. Egy nap viszont 11 után keltem fel,kiporszívoztam és még semmi mocorgást nem éreztem. Nagyon megijedtem,mert előtte ilyen még nem volt.De ahogy feltettem a szívhangfigyelőt és hallottam a szívecskéjét abban a pillanatban ő is felébred :)

Az is jó volt,hogy a férjem is hallhatta. 37 hetesen el is adtam. 6ezerért vette, 4 ezerért adtam el.

2012. dec. 8. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!