Akinek ilyen a kisfia hogy fogadta a kistesót? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy 27hónapos kisfiúnk! Most tudtuk meg hogy úton van a kistesó! Már előre félek a reakciótól! Szörnyen anyás ami eddig nem volt baj persze ezután sem lesz csak tudom féltékeny lesz mert ha nővérem gyerekeivel vagyok rögtön jön az ölembe nem engedi hogy velük foglalkozzak!
Igaz van még 32hét ami sok idő! De mivan ha ez idő alatt nem változik?
Járt valaki ugyan ilyen cipőben? Várom a válaszokat!! :)
2014. szept. 5. 14:53
1/2 anonim válasza:
én pont az ellenkező cipőben jártam. semmire sincs garancia, bármi lehet. az enyém nem volt anyás, de a kistesó érkezése után nagyon durván féltékeny volt. lehet, hogy nálatok pont fordítva lesz! és addig nagyon sokat nő és önállósodik.
2/2 anonim válasza:
Beszélgess vele sokat, érd el nála, hogy várja a kistestvért. Babázz vele, nézegessetek kistesós könyvet, mesét, legyen szabad megfognia, ilyesmik segíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!