Tényleg nem kéne ilyen rosszul éreznem magam?
Több mint fél éve nagyvetélésem volt. Nagyon megvisel mert nagyon vártuk, kistesó lett volna.
A testvérem nemrég bejelentette hogy babát vár. (Nyakamba ugrott mikor elmondta, bár nem vagyunk olyan nagyon jóban.) Tudtuk hogy tervezik szeretnének stb.
Én azonban azóta mióta bejelentette sajnos nem térek magamhoz. Akkor is nagyon szar volt mikor elmondta - valahogy végigéltem mindent mégegyszer - és most sem sokkal jobb még. Ez már így marad míg terhes lesz és a baba megszületik, vagy elmúlik az az érzésem hogy összetörtem megint...
nyilván az események lejátszódtak benned és biztos irigyled is a boldogságát és az hogy neki minden rendben van.
Próbáld feldolgozni ami veled történt, illetve együtt élni ezzel az emlékkel, attól hogy elszontyolódsz nem lesz jobb, a tesód most nagyon boldog és egyre boldogabb lesz. Örülj vele, és lehet nálatok is jön majd azért egy tesó. Akkor ismét boldog leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!