Csak engem idegesít az ilyen "nem terhes vagy, hanem várandós" megnyilvánulások másoktól?
Na a pocaklakóval is ki lehet kergetni a világból :D
Már az is idegesített, hogy egyik barátnőm amint megtudta hogy terhes vagyok, elkezdett többesszámban beszélni rólam, de őt azért időben leállítottam.
Örülök, hogy nem csak én gondolkodok így.
Nálam is van olyan, ami kiüti a biztosítékot (pocaklakó, vagy a törpém kifejezések), de nekem nem csak a szavakkal, kifejezésekkel van bajom, hanem főleg azzal, ha valaki kijavít. Már mint az ilyen esetekben. Nem viselem túl jól az ilyesfajta kioktatást.
Terhességet használom, mint kifejezést, hiszen a teher számomra nem feltétlenül negatív, hanem egy olyan "dolog", amit cipelni kell. :) Áldott állapot, akkor is, ha éppen okádok. :D Szóval nálam mind játszik.
Mondjuk a szopik nálam nem gáz kategória, mondom ezt is, hiszen így van, vagy szopizik.
Volt, hogy én is beszéltem többes számban, mert olyan hangulatomban, hormonfelhőben voltam. Pl. jön a fogunk. Ami ugyan nevetségesnek hangzik, mégsem hiszem, hogy bárkit feljogosítana, hogy lekezelően, gúnyosan kijavítson emiatt, vagy megszóljon. Hülyének gondolhat, az más. :D
Szóval persze, van ami idegesít, de nem szólok érte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!