Greenpeace kérdése:
A kovetkezo nevek kozul melyik a legszebb, legjobb valtozat? Johetnek uj otletek is. Sot
Figyelt kérdés
Hunyadi Mia
Hunyadi Lizbeth
Hunyadi Bella
Hunyadi Maya
Hunyadi Lara
Hunyadi Jennifer(ebben a formaban)
Hunyadi Zara
2014. aug. 30. 14:38
11/30 A kérdező kommentje:
tolem nem kapsz hideget..mert azert van a kerdes h az ember elmondja a velemenyet...:) azert nem fogok Zsokat, Hannat, Emmat meg ilyeneket adni hogy talaljon a nagy nev melle mikozbe egyaltalan nem tetszik. de szamitasba kell vegyem a csaladnevet ezert nehez donteni:((
2014. aug. 30. 17:20
12/30 A kérdező kommentje:
a 10dik kommentelo csak velemenyt irt de nevet nem..:)
2014. aug. 30. 17:22
13/30 anonim válasza:
Én továbbra is a Bellára szavazok, szerintem az, hogy Hunyadi Bella nagyon jó. :) Nem olyan fura, mint mondjuk a Hunyadi Zara, pedig a Zara név nekem is tetszik. A Bella név jelentése "szép". A hangzása is tetszik, olyan kellemes.
14/30 anonim válasza:
8-as vagyok.
Az Elza a legjobb eddig.
15/30 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat.leszukult a kor a LIZBETH, BELLA, ELZA,ZARA nevekre..irjatok
2014. aug. 30. 17:59
16/30 anonim válasza:
Manna? Elza? Betta? Víta? Blanka?
Eliza vagy Bella
18/30 anonim válasza:
Lizbeth. Nagyon szép név, komoly hangzású, kicsinek szépen becézhető, felnőttként is báttan viselhető. Tuti ezt választanám.
19/30 anonim válasza:
Szerintem a Hunyadi Mia gyönyörű név éd a Hunyadi Bella is nagyon tetszik :)
20/30 anonim válasza:
Hunyadi Bella vagy Hunyadi Lizabeth legyen :) gyönyörű nevek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!