Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tarthatnám Magyarország...

Hogyan tarthatnám Magyarországon a 18 éves lányomat? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Sziasztok! A lányom szeptember 3.-án tölti a 18-at. Az apukájával már nagyon régen elváltunk, Ő Ausztráliába költözött, ott kezdett új életet. Mivel ott megkapta az állampolgárságot, így javasolta, hogy a gyereknek is csináltassuk meg, hogy kettős állampolgár legyen. Meg is csináltattuk. 2 hete nagyon furán viselkedik a lányom, titkos telefonok, elmegy itthonról egy szó nélkül. Tegnap mondtam neki, hogy ideje lenne elmenni, vásárolni a sulira, mert pár nap és kezdődik. Ő pedig egyszerűen közölte, hogy nem kezdi meg a 12.-et mert, hogy költözik ki Ausztráliába. Mert neki már meg van a repülő jegye is és szeptember 4.-én már megy is, hogy én ne tudjam azzal zsarolni, hogy még kiskorú mivel addigra már betölti a 18-at. Mondtam neki, hogy legalább ezt az 1 évet fejezze, be itt legyen egy érettségi-e, de azt mondta őt már nem érdekli az iskola. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak vele. Hívtam az apukáját is ő azt mondta, hogy a lányunk könyörgött neki, hogy engedje meg, hogy oda költözzön, mert már nem akar itt élni. Ő persze bele ment az egészbe, még a repülőjegyet is megvette neki és utalt is pénzt, hogy vegyen magának pár dolgot.
2014. aug. 29. 11:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem meg kellene hallgatni a lányt is...biztos nem ok nélkül akar a világ másik felére költözni. Főleg ilyen hirtelen.
2014. aug. 29. 12:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon jóban vagyunk, eddig mindent megbeszélt velem, nagyon jó tanuló az iskolában is. Igyekeztem mindent megadni neki, különórákra járattam, bulizni elengedtem, itt lehettek a barátai, fesztiválra elengedtem. Sok közös programunk volt. Kérdeztem, hogy miért akar elmenni, hogy velem van-e a probléma. Azt mondta, hogy nem akar iskolába járni. Kérdeztem, hogy ott bántotta-e valaki tanárok vagy az osztálytársai, de nem azt mondta csak egyszerűen nem akar suliba járni.
2014. aug. 29. 14:51
 13/17 anonim ***** válasza:
22%
Nem azt mondtam, hogy a Te hibád...a lepontozást köszönöm...csak azt, hogy valami oka BIZTOS van. Ebből nem az következik, hogy te vagy a hunyó.
2014. aug. 29. 15:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Senkit nem pontoztam le! Mindenkinek, mivel hasznos válaszokat kaptam zöld kezet adtam!
2014. aug. 29. 17:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Felnőtt ember, legalábbis papíron, tehát úgy dönt, ahogy szeretne... nem sokat tehetsz sajnos. :( Még az is lehet, hogy megijed és el sem megy, vagy pár hónap után visszajön. Ha meg nem.... nehéz, de az ottani életszínvonal és a magyarországi között ég és föld a különbség. Gyűlölöm a meleg időt, de ha mehetnék, gondolkodás nélkül mennék. Úgyhogy valahol, valahogy próbáld belátni, hogy lehet, hogy sokkal jobb élete lesz ott. Majd tanul ott valamit, az érettségi miatt se rontja el a jövőjét feltétlenül. Persze elhiszem, hogy nagyon nehéz erről így gondolkozni neked most.
2014. aug. 29. 18:48
 16/17 anonim ***** válasza:
sehogy hagyd,ha nem válik be a számitása ott akkor hazajön .
2014. aug. 30. 06:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Meg kell várni, milyen lesz neki apukával. Lehet hogy két hónap múlva sírva szalad majd haza. :)
2014. szept. 20. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!