Keveredtél mar vicces, netalán kinos szituácioba, mert a gyermeked tett, mondott valami vicceset?
:D :D
Koszi szépen mindenkinek a vàlaszokat, nagyon jokat nevettem az osszesen. Kàr, hogy nem emelheto ki a kérdés mégegyszer, mert tényleg jo volt ilyen kis vicces " gyerek-beszolàsokat" olvasni.
Volt egy vàlaszolo, a busz utàn futos, hàààt, elképzeltem az arcod, mikor meghallottad egy alig egy méteres torpétol ezt a " fuss ribancot" :D :D :D
Anyum mesélte, hogy kiskoromban.Álltunk a buszon, melletünk egy néger srác, erre felkiáltottam, hogy:
Anya, az a bácsi miért olyan fekete?Koszos?Miért nem fürdik???XD (volt égés rendesen)
Öcsém és köztem 11 év van, én jártam érte az oviba.3,5 éves volt, álltunk a villamosmegállóban, állt melletünk egy idős bácsi nagy pocakkal, erre öcsi felkiált, jó hangosan:
Az a bácsi is babát vár???
Egy kislány ült előttünk a buszon, olyan 3 éves körül lehetett, a nagyija volt vele.Egyszer felkilált, hogy :Mama, a bugyi az a fehérnemű??
Mama mondja, hogy igen.
Erre a kislány:De az enyém rózsaszin, akkor nekem rózsaszínneműm van??(közben kihuzta a bugyi csücskét, hogy megmutassa)
volt nagy kacagás:D
34 h km
kisfiam két és fél éves,
séta közben találkoztunk egy fekete férfival, a fiam megállt, nézte-nézte aztán megszólalt: csokibácsi
Ez húgom keresztanyjukkal történt.
Beni(5 éves) az oviban kimegy vécére kakilni,a budiban nem volt vécépapír amivel kitörölhette volna,ezért belenyúlt a vécébe a kezével és szépen szétkente a szart a budi falán.Na amikor meglátták az óvónők,majdnem szívinfarktust kaptak,felhívták Beni szüleit,és behívták őket,és le kellett festeniük a budi falát(a szülőknek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!