Keveredtél mar vicces, netalán kinos szituácioba, mert a gyermeked tett, mondott valami vicceset?
Jókat nevettem. Nem az én gyerekemmel történt (rokon kisgyerekkel), de leírom:
Egy kisboltban voltunk Csillával, amikor jó hangosan megkérdezte az anyjától: "Anya, itt lehet lopni?"
Azt nem tudom, hogy ezt az infót honnan vette, de nagyon égő volt!!!
Aztán: szomszédos országban vettek illegálisan néhány karton cigit. Visszafele a vámos megkérdezte: - Van -e elvámolnivaló: ital, cigaretta? A szülők természetesen mondták, hogy nincs semmi. Mire a gyerek kijelentette: Anyáék sok cigit vettek! (A vámos elengedte a füle mellett).
hehehehehe :)
de jo kis sztorik!( Nem tudom ki szorakozgat a lepontozàssal, én mindenkinek megnyomtam a zold kezet.)
Okés, kiemelem majd :)
Még nem,de várható.Kislányom a csipát p...nak ejti,mert sok szóban megfordítja még a mássalhangzókat.
Egyelőre mások előtt,idegenek előtt nem mondta,de várom mikor dobja be magát,mondjuk én próbálom nem szóba hozni:-)
A legkomolyabb az Anya fingottál?
Szétröhögtem ezen magam!!!!!!!!
A "punis-ról" eszembe jutott kettő is.
1.Kislányomat nem tudtam kire bízni mikor mennem kellett az orvoshoz vizsgálatra a pocaklakóval.Mondta az orvosom hogy "Na most megvizsgáljuk anya punciját"-mire a leányzó felháborodott,hogy az az apáé és elmondja neki!Azt hittem leszédülök az ágyról.Nem tudom,hogy hol hallot ilyet,ilyenekre azért kínosan ügyelünk.
2.Megcsípte a szúnyog (szintén puni)és nagyon beduzzadt.Az orvosnak azt mondta: "Aggyál mán valami gyógyszert mert fáj a punám!" Mindezt csípőre tett kézzel,olyan hangosan,hogy tuti a váróban is hallotta mindenki.
:))))))))))
Úgy látszik ,hogy vannak itt buszos dolgok :)
Velünk is utazás közben történt,mellénk ült egy öreg néni elkezdett a lányomhoz beszélni majd a lányom megszólalt " miért ilyen büdös a néni szája?"Kicsit égő volt a néni le is szált,az meg folyamatosan előfordul ha felszállunk a buszra és nincs ülőhely akkor elkezdi nyüszögni,hogy "anya nagyon fáj a lábam" mondanom se kell rögtön van ülőhely:)! 2,5éves!
Kisfiamhoz jött egy házaspár barátunk a 3éves kislányukkal.Post tisztába tettem a kicsit.A kislány az apuka ölében volt hogy jobban lásson mindent.A picinek épp ágaskodott a kukija,mire a kislány: Jé apa!Neked is pont ilyen van csak kissebb és nem ágaskodik!
:D Volt hebegés-habogás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!