Kisgyerekes szülők?

Figyelt kérdés

Ti örültök,hogy egy hét és megint suli van?Nektek is megterhelő,hogy a gyerek ilyenkor merre legyen/kivel?

Alsó osztályos gyerekek szüleinek válasza érdekel elsősorban.

2014. aug. 25. 16:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

Én a saját környezetemben azt látom, hogy bizony a tanárok igen is a nyár nagy részét nem a munkahelyen töltik, hanem otthon, vagy nyaralnak. Sőt! Olyan tanárt is ismerek, aki leteszi a lantot a tanév végén és nyáron elmegy napszámba dolgozni!:)

Szóval akkor csak lehet ti tanárok, akik itt a gyakorin vagytok, rossz a munkahelyetek, hogy nyáron is dolgoznotok kell.:)

2014. aug. 25. 18:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Pedagógusgyerek vagyok, és képzeljétek, velem is az anyukám volt egész nyáron. :) Persze a nyári szünet kitörése után még bejárt egy ideig, és augusztus végén is, de a nyár többi része, legalább 7-8 hét egy huzamban, az a mienk volt. Ha táboroztatott, vitt minket is magával, más dolga nem volt.

Nem tudom, miért hiszi azt néhány ember, hogyha ezt leírom, az azt jelenti, hogy lenézem a tanárokat. Miért nézném le? Tudom, milyen sokat dolgoznak, milyen kevés fizetésért, egyre méltatlanabb körülmények között, és egyre kevesebb társadalmi megbecsülésért. De azért ne sértődjetek már meg, ha valaki megjegyzi, hogy nekik könnyebb megoldani az iskolai szüneteket, mint a többi szülőnek! Ez tény.

2014. aug. 25. 19:14
 13/13 A kérdező kommentje:

Huuhaa látom feszült lett a légkör.Sajnálom nem ez volt a szándékom.

Csak kíváncsi voltam másnak is megkönnyebbülés e,hogy a gyerek megy a suliba?

2014. aug. 25. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!