Szerintetek ez így normális? Csak nekem furcsa a párom és az exe megállapodása?
Párom kisfia most kezdi az iskolát. Egyébként is úgy látom, hogy a párom túl sokat költ rá és időben is sokat vannak együtt, de ez most meglepett.
Azt beszélték meg, hogy heti 2x ő viszi a gyereket a karate-edzésre. Az egyik pénteken van, így akkor itt is alszik.
Nem értem, nem a gyerekkel együtt élő fél feladata a gyerek ide-oda cipelése?
Persze állítólag a gyerek akarja így....
"Ismerek pár elvált apát, egyik sem futkos a gyerekért iskolába/óvodába."
Én is ismerek. És szerinted ez a normális?
Gondolom, nincs még gyereketek. Ha lenne, de a párod találna egy harmadik nőt, te szeretnéd, hogy besegítsen a gyerekkel kapcsolatos teendőkbe, netán elvigye ide-oda, vagy tökéletesen megelégednél azzal, hogy határidőre tejeljen, de a gyerekre rá sem kell nyitnia az ajtót?
Igen, ez teljesen normális! Bárcsak mindenki így viselkedne, mint ez az Apa.
Nem a gyerekkel együtt élő feladata a gyerek cipelése, hanem mindkét szülőé. Attól, mert a szülők kapcsolata megromlott és elváltak, attól a gyerek még mindkét szülőé.
Szánalmas, ahogy gondolkodsz.
30/F
Az hogy sok "apa" abban látja a gyereknevelést, hogy elküldi a semmire sem elég gyerektartást, attól még nem az a normális.
Így kellene mindenkinek, ahogy a párod tesz. Csak nem féltékeny vagy egy kisfiúra???
Most komolyan egy gyerekre vagy féltékeny? Szégyelld magad!
Igen a gyerek SZÜLŐJÉNEK dolga a gyerek ide-ode "cipelése"
Teljesen normális az Apa viselkedése, viszonyulása a gyerekéhez! Az anyjától vált el, nem a gyerektől!!!Gyereknek kell a szülője!
Nem a volt csajával/feleségével/párjával viszik a gyereket ide oda, heti akárhányszor, h féltékenykedj!
Ha szeretnél több időt kettesben tölteni a pároddal akkor beszéld meg Vele, hogy pl a szombat délután, legyen csak a kettőtöké!!! Ennyi!
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!