Hogyan zajlik a terhesség megszakítás 2 hét elteltével? [Folyt. Lent]
Ha nem tudod, melyik kategóriába illő a kérdésed, akkor nézz a lap bal alján található választékra!
Vedd a fáradtságot és válaszd ki a megfelelő kategóriát!
Hamarosan törölni fogják a topikot, éppen ezért!
Szia!
Egy rokonomnak is ilyen injekcióval szakították meg a terhességet. Reggel bement a kórházba, délután mehetett haza. Én voltam bent nála, mert azt hittem tovább marad. Azt mondta megkapta az injekciót utána olyan volt mint amikor meg jön, kicsit erősebb talán. Azt mondta fizikailag nem viselte meg nagyon, lelkileg annál inkább, mert ő szerette volna a babát, csak a párja nem és akkor még pici volt a kislányuk. Azt is mondta, hogy utoljára csinált ilyet, ha még egyszer besikerül egy baba azt meg fogja tartani akármit mondhat a párja. Így is lett, rá majdnem két évre teherbe esett és meg is szülte a babát, ő lett a keresztfiam :) Azóta is ugyan úgy védekeznek mint eddig, már ő sem akar harmadik babát, de ha összejönne nem vetetné el. Hát reméljük nem sikerül be nekik... Mondjuk ennyi erővel most is előfordulhat, mert mind háromnál védekeztek, még az első gyereknél is, mégis összejött.
Fogékony...:D
itt is kérdezhetsz, itt orvos válaszol pár napon belül, www.webbeteg.hu, ez is anoním csak regisztrálni kell.
nekem missed ab volt, 10-11 hetes lehettem, azt le tudom írni hogy történt: felhelyeztek tágító pálcikákat a méhszájhoz, hogy jól kitáguljon a méh, ez erős menstruációs görcsöket okozott, 7 óra után elmúlt a görcs, mert rendesen kitágultam, majd 24 órával később 15 perces műtét volt, ahol altattak, és vákuummal távolították el az elhalt magzatot. ez egy igen kíméletes mód a méhedre nézve. után 4-6 héttel várható az első menstruáció, 6 hétig nem lehetett szexelni, nem volt szabad ülőfürdőt venni csak zuhanyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!