Hogyan zajlik a terhesség megszakítás 2 hét elteltével? [Folyt. Lent]
Akkor szerinted hova írja, a számítástechnikához? A többi nőnek ettől nem lesz semmi baja, ez nem egy zárt kismamaizé fúrum...
Bocs az OFFért...
Nem tudtam hova kéne írnom, tudom, hogy fogom kapni a hideget, de remélem kapok választ is rá.
Ítélkezni meg lehet, bár nem célszerű ha nem láthat az ember a dolgok mögé, hogy mit és miért.
Az állatoknál hallottam magzatelhajtó injekciót.
Ja, mi több, mint 6 éve várjuk, hogy kisbabánk legyen.
Szia!
Mármint a nemvárt napjától 2 hét elteltével?Ha igen,akkor jelenleg ugy 6 hetes lehetsz.Ezt is művi beavatkozással csinálják,egy 10-15 perces műtét, altatnak közben.Reggel bemész, du. már ált. haza is engednek.Nem fáj,igaz nekem missed-em volt, de nem fájt.Csak lelkileg, de nagyon.Legyen melletted valaki mikor vissza visznek a szobába.Nem jó utána egyedül.
Sok erőt kívánok,és igazad van, senki nem lát bele a kérdező életébe, igy nincs jogunk itélkezni.
12 hetes km
Szia!
Nálunk még nincs injekciós módszer, csak a kaparás. (Rettenetes szó, de az orvosom is ezt használta) Injekciós cuccot max. a méhen kívüli terhesek kapnak, hogy biztosan elölje a készülődő embriót. Ezt is ritka esetben, a műtét elkerülése miatt választják (ne kelljen kivenni a petevezetéket). Nekem az volt, ilyen szert kaptam. De ez sem a legjobb, mert kemoterápiás szer, mi most kb. fél évig nem is gondolhatunk gyerekre. Az abortusz gyorsabb, olcsóbb, egyszerűbb. Ez megvan kb. 1 nap alatt, míg az injekciókúra min. 10 napot, mellékhatásokat, kórházi bennfekvést jelent.
Egyébként meg senkinek sincs joga ítélkezni, főleg nem egy kérdés alapján. A te életed, döntésed, ha már így döntöttél, biztosan nem úri jó kedvedben teszed.
Fel a fejjel, lesz ez még így se! :)
nem 6 hetes vagyok, hanem 2 hetes.
és pont ezért kérdem, hogy zajlik ilyenkor, ilyen "frissen" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!