Letelt a 4hét terhesség megszakítás után, baj, hogy még nem jött meg?
08.24.-én telt le a 4hét és azt mondták e körül kell megjönnie az első menstruációnak,de Nekem még nem jött meg.Olvastam,hogy volt akinek 11.-ik hétbe jött meg és nem tudom,hogy most mikorra várható.Párommal betartjuk és nem szeretkezünk csak akkor nem tudom mi lehet a probléma.3-4 napja kisebb has és derék görcseim vannak(menstruáció szerű)és a fehérfolyásom is ami nekem mensi előtt jelentkezik,de nem jött meg.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szia!
Szerintem várj még 2 hetet és ha akkor se jönne meg,akkor keresd fel a nőgyógyászodat!
(Ne haragudj,de azt sem tudod miért lett a baba elvetetve és így támadsz! Egyébként sem azért írtam ide, hogy támadjanak. Még te is kerülhetsz ilyen halyzetbe vagy a saját gyereked és gondolom majd azt is így letámadod, mert így vagy jó anya!De Én ezen nem vitatkozom!!!)
Annak aki választ adott a kérdésemre köszönöm és Én is úgy gondolomtam,hogy várok még 1-2hetet! Mivel a ciklusaim elég hosszúak voltak előtte is.
Köszi szépen.
Csak kicsit aggódok, hogy nehogy valami baj legyen.
Te az alatt a 11hét alatt voltál nőgyógyásznál?
Köszi, ha valászolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!