Van olyan kismama, aki terhesgondozásra az Örs vezér téri SZTKba jár? (Bp)
Jövő héten kellene mennem az első vérvételre. Kaptam kis fiolákat. Az egyikre azt mondták, hogy abba vigyem a vizeletet. De ezen nincsen semmilyen címke ráragasztva. Honnan tudják, hogy kié? Régebben ott helyben adtak kis dobozt címkével, abba kellett önteni. És még mindig lehet 2-es gombot nyomni a kismamáknak?
Próbáltam felhívni őket telefonon, de nem veszik fel.
7hónapja szültem, akkor az első vérvételnél volt két fiola, piros-lila, és ott kaptunk "bidlit" kettes gombbal, a bidlire meg ráírták a sorszámot, úgy adták ki.
Ha abba tudsz pisilni, akkor szerintem ráírják a sorszámod, vagy mikor csekkolsz add oda, h az mire kell.
Köszi a választ.
ez ugyanakkora fiola, mint amibe a vért veszik. Azt mondták, tölcsérrel töllcsem bele a vizeletet. Én beleöntöm itthon, csak nem hiszem, hogy elég guszta lenne, így odaadni, hogy kérek rá számot. :)
Lehet azt csinálom, hogy ott öntöm bele, miután megkérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!