Öltözködés. Mennyire hallgattok apára, hogy mit vegyen fel a gyerek?
Figyelt kérdés
A 2 és 6 éveseimmel mentünk (volna) a hiányzó tanszereket, élelmiszert megvenni (ez kb. 5 bolt:)). Felöltöztetem őket, venném elő az esőkabátot. Apa: nem kell az, nem fog esni. Egy bolt után szakadt az eső, a kicsivel ronggyá áztam, jöhettünk haza.
Hülye vagyok, na.
2014. aug. 14. 15:04
1/20 anonim válasza:
Nem szoktam megkérdezni...
Összepakolok neki a kis táskába és kész...ha ő viszi ő pakol..
2/20 anonim válasza:
ugyanez, mint az első válaszolónál.
3/20 anonim válasza:
Nem hallgatok!:) mert már jártam úgy párszor, ahogy ti!:)
Mindig teszek el.
4/20 anonim válasza:
Hát ha látnám hogy esni fog akkor vinném az esőkabátot mindenképp, bármit is mond a férjem. De nem nagyon szól bele ilyesmikbe.
5/20 anonim válasza:
Te még biztos nem tévedtél soha életedbe, kérdező.
6/20 A kérdező kommentje:
Na, bal lábbal keltél fel??? :)
2014. aug. 14. 15:25
8/20 anonim válasza:
Hat ha nem esik, nem kell raadni a gyerekre az esőkabátot, hanem el kell tenni a taskaba:)
9/20 anonim válasza:
Hát az én férjem sem szól bele különösebben, max akkor ha 40fokban hosszú ruhát adnék a gyerekre. Vagy ha látja hogy tutti esni fog akkor szól hogy hozzak esernyőt. Amúgy meg azt csinálom amit én gondolok, az autóban elfér az esernyő vagy a táskában az esőkabát.
10/20 zabmester válasza:
Én általában tőle kérdezem meg, hogy milyen idő lesz, mert nekem sokszor fogalmam sincs róla, vagy túlzottan is optimista vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!