Elviselhetetlen gyerek! Mit tegyek?
És ha nem átüvöltenél, hanem megkérdeznéd,miért csinálja?
Nálunk is vannak gyerekek a szomszédban, kertes családi ház, itt is zeng néha a környék. Nekem is van 3 gyermekem, de az eszetlen üvöltözést én nem engedem, mert a másik oldalon egy 60 körüli házaspár él, akikre tekintettel vagyunk.
nem baba és nem sír
hanem üvölt állandóan, múltkor a 2 sarokra lévő játszóról jöttek haza és a zengett az utca, mindenki kinézett, hogy verik a gyereket, vagy mi. de semmi, csak üvölt, hisztizik
anyuka meg tojik bele, rá se szól, semmi
tudom én, hogy ez a divat, hogy nehogy a gyerek sérüljön, ha egy rossz szót is szólunk rá, de komolyan már, én is pihenni akarok
szerintem élvezi, vagy nem tudom de ha nem élvezné, akkor rászólna nem?
nem érdekel, hogy ez a módi mostanság, ha szétrobban tőle a fejem
szerintem olyan 2-3 között lehet. értem én, hogy gyerek meg stb.
de ez a a nagy szabadszellemű nevelés, hogy véletlen se szóljunk rá, nyugodtan zavarja az egész környéket már kiakaszt! tegnap is ott üvöltött a kertben, látta hogy már többen lógnak az ablakból ,hogy mégis mi a fene van,m akkor bevitte, de lehetett hallani, hogy bent is vüölt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!