Csak engem idegesít, hogy ha nem azt mondják, hogy a gyerek hány éves, hanem hogy hány hónapos?
miért kap valaki frászt, ha 2,5éves gyerek még szopik?
Barátnőm még szoptatja a 2,5éves lányát, esténként és reggelenként. Még van teje- a kislány is igényli- ebben mi a rossz?
kérdem ezt úgy, hogy mindhárom gyerekem születésétől tápszeres, és sosem szoptattam.
A 2,5évesemnek meg még készítem a tápszert(tejitalt) reggel és este, mert 3éves korig nem adok neki tejet. És cumisüvegből issza, ráadásnak. Biztos ez is sokaknak nem tetszik...
1-1,5éves korig szerintem is kb helytálló, ha hónapokban mondják a baba korát, utána én is úgy mondtam, hogy másfél éves múlt, kettő lesz, kettő mult.
Én az x hetes kifejezést tartom viccesnek. Még kb 6-8hetes korig oké, de ha valaki 17hetes, az már olyan furán hangzik.
Én is annyit gondolkodom, ha azt mondják, hogy 28 hónapos pl. én elkezd járni az agyam, hogy 12+12, az 24, ahhoz adjunk hozzá 4-et, az akkor majdnem 6 hónap, ami fél év...és így gondolkodom, nem is figyelek arra, amit utána mond az illető:))
Baromi idegesítő szerintem is.:D
Én 2 "időpontnál" használtam a hónapot.
Mennyi idős koráig szopott és a mikor jött ki az összes foga.
Én is az 1 éves múlt, 1,5 éves lesz, stb-t használtam.
Egy 73,5 hónapos és egy 27 hónapos anyukája :)))
Engem is zavar. Egyértelmű, ha azt mondják, hogy másfél éves lesz, mint hogy hónapban. Akkor számoljak utána...
Ha lesz gyermekem biztos nem fogom hónapban számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!