Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít, hogy ha...

Csak engem idegesít, hogy ha nem azt mondják, hogy a gyerek hány éves, hanem hogy hány hónapos?

Figyelt kérdés
Amíg pici addig természetesen ok...De amikor ilyet hallok, hogy "A kisfiam 32 hónapos", nahh ezektől a falra mászok...:P MIért lett ez mostanában ekkora divat? Esküszöm legközelebb megkérdezi valaki, hogy mennyi idős a gyerek, azt fogom mondani, hogy 123 hetes...:P
2014. aug. 13. 10:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
20%

miért kap valaki frászt, ha 2,5éves gyerek még szopik?

Barátnőm még szoptatja a 2,5éves lányát, esténként és reggelenként. Még van teje- a kislány is igényli- ebben mi a rossz?

kérdem ezt úgy, hogy mindhárom gyerekem születésétől tápszeres, és sosem szoptattam.

A 2,5évesemnek meg még készítem a tápszert(tejitalt) reggel és este, mert 3éves korig nem adok neki tejet. És cumisüvegből issza, ráadásnak. Biztos ez is sokaknak nem tetszik...

1-1,5éves korig szerintem is kb helytálló, ha hónapokban mondják a baba korát, utána én is úgy mondtam, hogy másfél éves múlt, kettő lesz, kettő mult.

Én az x hetes kifejezést tartom viccesnek. Még kb 6-8hetes korig oké, de ha valaki 17hetes, az már olyan furán hangzik.

2014. aug. 13. 13:27
 22/32 anonim ***** válasza:
77%

Én is annyit gondolkodom, ha azt mondják, hogy 28 hónapos pl. én elkezd járni az agyam, hogy 12+12, az 24, ahhoz adjunk hozzá 4-et, az akkor majdnem 6 hónap, ami fél év...és így gondolkodom, nem is figyelek arra, amit utána mond az illető:))

Baromi idegesítő szerintem is.:D

2014. aug. 13. 13:41
 23/32 anonim ***** válasza:
81%
Én már 48!!!!! hónapos kislánnyal is találkoztam. A végén rájöttem, hogy az már 4 éves. WTF...:S
2014. aug. 13. 14:54
 24/32 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem vicces ez a 27 hónapos,meg 32 hónapos,meg 43 hónapos :) Amúgy szerintem 1,5 éves kor után már csak ha nagyon fontos akkor érdemes hónapozni, 2 éves kor után meg felesleges.
2014. aug. 13. 16:17
 25/32 anonim ***** válasza:
45%
basszus kedves válaszoló ugye nem gondolod komolyan,hogy a gyereknek 2,5 évesen szopnia kell? Basszus már a 1,5 éves gyerek is nagy,és a csecsemőket szokták szoptatni, egy gyerek 1 éves koráig csecsemő
2014. aug. 13. 16:18
 26/32 anonim ***** válasza:
55%
na igen az is vicces ha lebabáznak egy 1,5-2 évest,és babaként is kezelik
2014. aug. 13. 16:20
 27/32 anonim ***** válasza:
72%

Én 2 "időpontnál" használtam a hónapot.

Mennyi idős koráig szopott és a mikor jött ki az összes foga.

Én is az 1 éves múlt, 1,5 éves lesz, stb-t használtam.

Egy 73,5 hónapos és egy 27 hónapos anyukája :)))

2014. aug. 14. 12:29
 28/32 anonim ***** válasza:

Engem is zavar. Egyértelmű, ha azt mondják, hogy másfél éves lesz, mint hogy hónapban. Akkor számoljak utána...

Ha lesz gyermekem biztos nem fogom hónapban számolni.

2014. aug. 15. 16:59
 29/32 anonim ***** válasza:
utolsó, erre majd akkor térj vissza, ha tényleg lesz gyereked.
2014. aug. 15. 17:10
 30/32 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 29-es válaszolóval. Amíg nincs gyereked könnyű osztani az észt. Ráadásul ez egy olyan jelentéktelen dolog a gyereknevelésben, hogy akit ez ennyire idegesít, azzal gondok vannak.
2014. aug. 15. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!