Mitöl lehet ez? Valami komoly baj lehet?
Figyelt kérdés
8napja nem jött meg a mensim ilyen nem volt még soha örültem,hogy babám lesz de a teszt negativ lett.viszont napok óta hányingerem van és ugy éreztem tényleg terhes vagyok.ma éjjel viszont 2óra óta olyan erössen görcsöl a hasam,hogy letudnám kaparni a falat és volt éjjel egy kis vérzéssem de azóta semmi.mitöl lehet ez?nagyon megvagyok ilyedve most?megyek orvoshoz,csak valami megnyugtató válasz jó lenne.ha megvan a mensim akkor is megvizsgál?vagy vissza hiv?azt se tudom hol kezdjem2008. aug. 6. 08:34
1/4 anonim válasza:
Szia! Igen megvizsgál, ha panaszod van.Engem is vizsgáltak már így. De azt írtad már nem vérzel.Sajnos az erős görcs nem túl jó jel, de ne ess pánikba. Mikor mész orvoshoz?
2/4 anonim válasza:
Remélem már voltál orvosnál. Ilyenkor jobb nem halogatni. Nehogy tényleg komoly baj legyen.
3/4 A kérdező kommentje:
sajnos csak hétföre tud fogadni doki.közbe jött egy kis vér is olyan most mintha beteg lennék,de valahogy még sem mert nagyon kevés.reggel csinálok még egy tesztet kiváncsiságból,hogy biztos nincs e baba.
elsö válaszoló mit csinált nálad a doki és mit mondott?mitöl van ez?olyan szmomorú vagyok,hogy most sem jött össze a baba:(
2008. aug. 6. 13:54
4/4 anonim válasza:
én szerintem majd UH ra is elfog küldeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!