Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitöl lehet ez? Valami komoly...

Mitöl lehet ez? Valami komoly baj lehet?

Figyelt kérdés
8napja nem jött meg a mensim ilyen nem volt még soha örültem,hogy babám lesz de a teszt negativ lett.viszont napok óta hányingerem van és ugy éreztem tényleg terhes vagyok.ma éjjel viszont 2óra óta olyan erössen görcsöl a hasam,hogy letudnám kaparni a falat és volt éjjel egy kis vérzéssem de azóta semmi.mitöl lehet ez?nagyon megvagyok ilyedve most?megyek orvoshoz,csak valami megnyugtató válasz jó lenne.ha megvan a mensim akkor is megvizsgál?vagy vissza hiv?azt se tudom hol kezdjem
2008. aug. 6. 08:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Igen megvizsgál, ha panaszod van.Engem is vizsgáltak már így. De azt írtad már nem vérzel.Sajnos az erős görcs nem túl jó jel, de ne ess pánikba. Mikor mész orvoshoz?
2008. aug. 6. 09:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Remélem már voltál orvosnál. Ilyenkor jobb nem halogatni. Nehogy tényleg komoly baj legyen.
2008. aug. 6. 10:24
 3/4 A kérdező kommentje:

sajnos csak hétföre tud fogadni doki.közbe jött egy kis vér is olyan most mintha beteg lennék,de valahogy még sem mert nagyon kevés.reggel csinálok még egy tesztet kiváncsiságból,hogy biztos nincs e baba.

elsö válaszoló mit csinált nálad a doki és mit mondott?mitöl van ez?olyan szmomorú vagyok,hogy most sem jött össze a baba:(

2008. aug. 6. 13:54
 4/4 anonim ***** válasza:
én szerintem majd UH ra is elfog küldeni
2008. szept. 21. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!