Szerintetek ez normális? (légzésfigyelő)
Túl érzékenyre van állítva.
Egyébként ez a rongybaba dolog normális, nagyon-nagyon mélyen tudnak aludni néha, alig lehet látni, h lélegeznek.
Ha a babád rendes súllyal, normál időre született és az égvilágon semmi baj nem volt / van vele, nincs szükség légzésfigyelőre. :)
Valószínűleg veszünk egy újat.., de ha nem angel care es, akkor milyen a jó, Ti milyet használtok?
Kedves második, a babám kis súllyal született, a 37. héten, jelenleg 3 kg. Olvastam, hogy kisebb súlyú babáknál gyakoribb az, hogy egyszer csak nem vesznek levegőt.. nem tudom.. Viszont mi van akkor, ha a szenzor így kevésbé érzékeli azt az amúgy is csekély légzőmozgást..
Az én lányom is nagyon mélyen tudott piciként aludni, szóval szerintem ez valamilyen szinten normális, ennek ellenére figyelgesd azért néha.
Azt viszont nem értem, hogy miért írjátok, hogy az 5-ös fokozat miatt riaszt, pont ezen a fokozaton van az, hogy a legcsekélyebb mozgást is érzékeli a légzésfigyelő, mi amikor 5-ösön használtuk (hozzáteszem véletlenül), akkor még azt is érzékelte, ha elsétáltunk a kiságy mellett 1,5 méterre ...
Ennek ellenére tényleg érdemesebb inkább 3-as fokozaton használni.
Nekunk AC van, igaz uj. Sosem volt problemank meg vele, tevesen meg nem riasztott sosem. 3* volt eddig riasztas, de az mind az elso ket honapban volt.
Az en lanyom a kiirt napon szuletett 10/10-es apgarral, 3240g-al es makk egeszsegesen.
Mivel irtam, hogy nalunk 3* is besipolt, igy azaz allitas, hogy egeszseges babanak nincs szuksege legzesfigyelore egy jo nagy hul.eseg, mar bocsanat.
Elvittem a masodik utan kivizsgalasra. Csinaltak sziv uh-t es semmi baja. Melyen aludt. Ha a kettes irt allitas szerint nem vettem volna legzesfigyelot, akkor valoszinuleg nem aludna jelenleg az agyaban..
a sistergés lehet attól, hogy valami bezavar.
állítsd vissza az érzékenységet 3asra.
és igen, a lányomnál rengetegszer volt olyan, hogy a piszkálgatásra tért magához és vett levegőt. nagyon sok babánál előfordul, csak az a baj, hogy a kicsik könnyen "úgy maradnak" ha nem avatkozik közbe a szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!