Szerintetek ez a kérdező normális? Nem engednék neki gyereket nevelni.
2014. aug. 5. 20:51
1/18 anonim válasza:
Inkább a válaszolót kellene innen kitiltani... Nem kell segélyért szülni ahhoz, hogy szükség legyen a pénzre. Ellenben a válaszoló egy érzéketlen, szűklátókörű nemisfolytatom.
2/18 anonim válasza:
Pedig mennyi ilyen ember van. Bankban dolgozok, ahányszor már elkuldtek hó végén a búsba, mert nem tudtam odaadni a családi pótlékot, gyest, egyéb segélyt, nem lepődök meg semmin. Múltkor megfenyegettek,hogy feljelentenek a rrendőrségen, mert elloptam a pénzüket. És sokan hasonló stílusban beszélnek mint a kérdező.
3/18 anonim válasza:
Ahogy látom, a válaszoló megnyilvánulásainak nagy részét már kimoderálták. Higgyétek el, meg is érdemelte. Így már nem tűnik annyira "rossznak" a válasz.
AMúgy az a tény, hogy a kérdező egészen normálisan tud helyesen írni, szerintem azt sugallja, hogy nem egy "béranya".
4/18 anonim válasza:
Utálom amikor a hülye okoskodik...
5/18 A kérdező kommentje:
Szerintem a válaszoló normálisan leirta, hogy most a júliusit kapjuk és postán majd később jön. Erre a kérdező alpári stílusban reagált, bár az utolsó kommentjet törölték, de az nagyon durva volt.
2014. aug. 5. 21:01
6/18 A kérdező kommentje:
Azok után amilyen jelzőkkel illette a válaszolót, nem is csodálom, hogy úgy reagált, hogy nem kell segélyre szulni
2014. aug. 5. 21:03
7/18 anonim válasza:
Így van!A válaszoló leírta normàlisan,a kérdező meg neki esett...
Sok ilyen ember van,ha valamit nem tud rögtön támad.
8/18 anonim válasza:
Mondjuk az erős túlzás,hogy nem engednéd gyereket nevelni nem?
9/18 anonim válasza:
Ostoba :D de gyereket nála butábbak is nevelnek, úgyhogy mindegy.
10/18 A kérdező kommentje:
8. válaszoló
Már törölték azt a kommentjét, ami arról szólt, hogy te s..ggfej b..zi , meg nyomorék. stb.
2014. aug. 5. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!