Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a kérdező...

Szerintetek ez a kérdező normális? Nem engednék neki gyereket nevelni.

2014. aug. 5. 20:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Oh,értem.
2014. aug. 5. 22:13
 12/18 anonim válasza:
38%

Kedves kérdező. Tényleg törölték a kommentet, akik nem voltak itt, nem látták (köszi a pirosat, gondolom te sem láttad :) ).

Ellenben rosszul emlékszel. Nem a kérdező szitkozódott, hanem a válaszoló. Igaz, hogy kicsit provokálták, de aki így kijön a sodrából - azt a 0% ellenére is fenntartom - ki kellene tiltani.

2014. aug. 5. 22:14
 13/18 A kérdező kommentje:

Most néztem meg. Az első 4 kommentjét ez volt, ami most is. Az 5. A kérdező kommentje amiben volt a b..zi, nyomorék stb.

6. komment volt a válaszolóé, amiben ezekre reagálva mondta hogy az a nyomorék aki kinyomta a kérdezőt, és nem kell segélyre szulni.

2014. aug. 5. 22:42
 14/18 anonim válasza:
Akkor ezek szerint volt egy kérdező reagálás, amit azelőtt töröltek, mielőtt láttam volna. Akkor visszaszívom :)
2014. aug. 5. 22:43
 15/18 A kérdező kommentje:

A kérdezőnek az a kommentje ihlette a kérdésem.

Az nagyon durva volt, csak ömlött a trágárság a szájából. szörnyű volt olvasni is.

2014. aug. 5. 22:50
 16/18 anonim ***** válasza:

És én erről megint lemaradtam... :(

Pedig érdekeltek volna a kommentek :(

2014. aug. 5. 23:13
 17/18 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

A kérdezőnek az a kommentje ihlette a kérdésem.

Az nagyon durva volt, csak ömlött a trágárság a szájából. szörnyű volt olvasni is."

Nos erre van egy egészen egyszerű megoldás: ne olvasd el!

csak úgy mellékesen, ez az anonim oldal tele van kísérleti patkány idegállapotában lévő emberekkel, akik egyetlen szó láttán úgy be tudnak pörögni, hogy z már félelmetes!

remélem nem tükrözi ez a magyar valóságot, mert akkor nagy a baj!

2014. aug. 6. 04:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Rengeteg itt az olyan ember, aki azonnal támad, ha valaki mást mond, mint ő. Velem is előfordult már sokszor, hogy nekem esett egy-egy válaszoló, és leostobázta az egész családomat, mert ő az okosabb. Utána meg ki is kérte magának, hogy én ne alkossak róla véleményt, pedig nem tettem. Az ilyennel nem kell foglalkozni, itt éli ki magát.

A baj inkább az, hogy az embernek elmegy a kedve a válaszolástól, mert kinek van erre szüksége, hogy néhány agyatlan oltogassa. Bármennyire nem érdekel, azért csak idegesítő.

2014. aug. 6. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!