Szerintetek ez a kérdező normális? Nem engednék neki gyereket nevelni.
Kedves kérdező. Tényleg törölték a kommentet, akik nem voltak itt, nem látták (köszi a pirosat, gondolom te sem láttad :) ).
Ellenben rosszul emlékszel. Nem a kérdező szitkozódott, hanem a válaszoló. Igaz, hogy kicsit provokálták, de aki így kijön a sodrából - azt a 0% ellenére is fenntartom - ki kellene tiltani.
Most néztem meg. Az első 4 kommentjét ez volt, ami most is. Az 5. A kérdező kommentje amiben volt a b..zi, nyomorék stb.
6. komment volt a válaszolóé, amiben ezekre reagálva mondta hogy az a nyomorék aki kinyomta a kérdezőt, és nem kell segélyre szulni.
A kérdezőnek az a kommentje ihlette a kérdésem.
Az nagyon durva volt, csak ömlött a trágárság a szájából. szörnyű volt olvasni is.
És én erről megint lemaradtam... :(
Pedig érdekeltek volna a kommentek :(
"A kérdező kommentje:
A kérdezőnek az a kommentje ihlette a kérdésem.
Az nagyon durva volt, csak ömlött a trágárság a szájából. szörnyű volt olvasni is."
Nos erre van egy egészen egyszerű megoldás: ne olvasd el!
csak úgy mellékesen, ez az anonim oldal tele van kísérleti patkány idegállapotában lévő emberekkel, akik egyetlen szó láttán úgy be tudnak pörögni, hogy z már félelmetes!
remélem nem tükrözi ez a magyar valóságot, mert akkor nagy a baj!
Rengeteg itt az olyan ember, aki azonnal támad, ha valaki mást mond, mint ő. Velem is előfordult már sokszor, hogy nekem esett egy-egy válaszoló, és leostobázta az egész családomat, mert ő az okosabb. Utána meg ki is kérte magának, hogy én ne alkossak róla véleményt, pedig nem tettem. Az ilyennel nem kell foglalkozni, itt éli ki magát.
A baj inkább az, hogy az embernek elmegy a kedve a válaszolástól, mert kinek van erre szüksége, hogy néhány agyatlan oltogassa. Bármennyire nem érdekel, azért csak idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!