Ezt a cikket véletlenül találtam. Tényleg van ilyen, más is volt ilyen mázlista, vagy ez nem igaz?
ezt a cikket találtam. én sajnos nagyon meghíztam a terhesség alatt és alig hiszem el, hogy van akinek ilyen a hasa szülés után. más is van tényleg aki ilyen mázlista? közületek valaki pl?
Szia! Én paráztam a terhesség utáni testi változásoktól, de szerencsém volt. Mondjuk problémamentes volt a terhességem is, szinte az utolsó napig tornáztam alatta, kenegettem a hasamat, hátha segít, hogy ne szakadozzon szét a bőr – nem tudom, ettől volt-e, de a hasamon semmi nem látszik. Kb. 16 kilót híztam a terhesség alatt, ebből 12 már az utána lévő 2. napra lement, és gyorsan eltűnt a többi is.
Viszont szoptattam egy évig. Nem volt előtte túl nagy mellem, de feszes, és az a helyzet, hogy a terhesség/szoptatás alatt két fél medicinlabdát cipeltem (ami egyébként tök jó volt, a dokim a 6 hetes kontrollon a szülés után mindenkinek megmutogatott a rendelőben, hogy így kell kinéznie egy kisgyerekes nőnek :)), viszont a szoptatás után már sajna nem olyan feszes, mint volt, és kicsit szét is repedt a bőröm. Nem vészes azért, de tény, hogy más – és nem jó értelemben. :)
Persze el szoktam azon mélázni, hogy talán a testem a korral egyébként is ilyen irányba változott volna.
Ez genetika. Nekem 2 héttel szülés után szinte nem is látszott, hogy terhes voltam. Nagyon gyorsan visszahúzódott a hasam. Ilyen alkat voltam mindig is, de csak a szüléseim után tudtam értékelni.
Játszóteres anyuka ismerőseim között is elég sok az ilyen szerencsés, úgyhogy nem olyan szokatlan.
Attól is függ, hogy hanyadik terhesség.
Első terhességnél 11kg-ot híztam, és két héttel szülés után meg sem látszott rajtam, hogy szültem volna.
A második szülésem után a pocakom még sokáig előredudorodott, kb 8hónapig. Nem volt nagy, csak olyan mint mikor az ember a 15-18. hétben van- olyan éppen előreálló. De aztán egyik napról a másikra visszaállt minden a helyére.
A 3. terhességemnél után is viszonylag sokáig látszódott a pocakom, de ez sem volt olyan durva, kb mint a 2.után. Viszont itt a bőröm már nem nagyon akart helyreállni, és kicsit lógos maradt.
2,5éve szültem a harmadik gyerekmet és a súlyom a régi már egy ideje, de a testem azért nem.
Viszont nem bánom, örülök, hogy vannak nekem. :))
VAn egy nagyon jó bartánőm, aki mindig vékony volt, a terhesség alatt viszont nagyon sokat hízott. 7hónapos terhesen láttam őt nagy hassal. Egy éves a kislánya már, nemrég találkoztunk- és iszonyatosan el van hízva. Akkora a pocakja, mint mikor 7hónapos kismama volt. Egészen a melle alatt már kidudorodik neki és rendesen lóg, mint a sörpocak. De a karjai, lábai is nagyon meg vannak vastagodva. Együtt voltunk a Balcsin- és totál ledöbbentem rajta. MIndig is nagyon kis fitt volt és odafigyelt magára. Sokat panaszkodott, hogy a súlya kikészíti, és hogy egyszerűen nem megy semerre- bármit csinál. Úgy sajnáltam- bár azt gondolom, lehet neki valami orvosi segítség kéne. Önmagához képest kifejezettem kövér. :(
Én az elsővel 28 kg-ot híztam, egy év alatt lement. 30 alatt könnyebben megy a fogyás. Normál étrend, gyerek után szaladgálás, meglesz az eredmény ! türelem
A másodikkal diabeteszes voltam, diétáztam,-azóta se jött elő-7.5 kg.ot hiztam, fele lement a szüléssel a többi félév alatt. A hasam nem olyan lett mint lánykoromban, de egy év múlva a régi ruhák rám jöttek. Dehát azt is tudomásul kell venni, hogy a gyereknek valahol el kell férni, és annak nyoma marad ám egy kicsit !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!