Ezt a cikket véletlenül találtam. Tényleg van ilyen, más is volt ilyen mázlista, vagy ez nem igaz?
ezt a cikket találtam. én sajnos nagyon meghíztam a terhesség alatt és alig hiszem el, hogy van akinek ilyen a hasa szülés után. más is van tényleg aki ilyen mázlista? közületek valaki pl?
Én is 67 kilóval kezdtem mint a hölgy, 71-el mentem szülni (az elején 5 kg-ot fogytam) egy hónappal szülés után 62 kg voltam, most 10 hónapos a leányzó, 63 kg vagyok.
A hasammal nem vagyok elégedett, de azon csak a torna segítene. Arra viszont nagyon ritkán van időm két gyerek mellett.
Az első terhességemnél 28 kg-ot híztam és nem lettek csíkjaim. 56 kilóval estem teherbe és 84-gyel mentem szülni. Visszafogytam, igaz volt szükség diétára is. A hasam nem lett a régi, több felesleg maradt rajta, mint a terhesség előtt volt. De nem csíkos, nem lógott, vagy ilyesmi.
Egyébként nagyon vizesedtem is, a kórházból -10 kilóval jöttem ki, utána még kb 4 kiló víz ment le pár nap alatt rólam. Aztán -4 kiló a szoptatással (szerintem). Mert sajnos csak rövid ideig tudtam szoptatni, aztán nem mozdult a súlyom. Az utolsó 10 kilóhoz kellett a diéta. Mire a fiam 8 hónapos lett, a régi volt a súlyom.
Most várom a második babát, megint sokat hízok sajnos. 24 hetesen +10 kg-nál járok. Csak csíkjaim ne legyenek, a többivel megküzdök! :)
Lány koromban mindig kövér voltam, 70-80kg., de a terhesség előtt lefogytam 58-60-ra. Tartottam is, míg terhes nem lettem.
Akkor felhíztam 92-re, de azülés után egy évvel 65-voltam.
Majd lassan visza híztam 90-re, második baba, 105 kg lettem a terhesség végére, s most nem megy a fogyás, egy éves a kicsi, 100kg vagyok.
A játszótéren szinte mindenki olyan mint a képen 1 éves kisgyerekkel, de van aki meg soványabb, szinte átszakad!
Nekem ennel szebb a hasam. De csak - ha jol emlekszem - szules utan 2 honappal lett ujra ugyanolyan feszes a borom, mint amilyen terhesseg elott volt. Elorebocsatom, hogy 2009 vege ota paleolit etrend szerint eszem es a terhessegem alatt is igyekeztem betartani, szigoruan glutenmentesen etkeztem, masban neha engedekenyebb voltam.
58 kilorol indultam (173 cm magas vagyok), terhesseg vegere kb 10 kiloval mutatott tobbet a merleg, szules utan volt meg 4 kg plusz rajtam, ami hamar eltunt meg 3 kiloval egyutt, igy 55 kg lettem (kb fel evvel a szules utan). Nem tettem semmi erofeszitest erte, striaim sem lettek. Pedig regen gyujtottem parat a csipomre, szoval nem gondolom, hogy ez pusztan a genetikan mulna. Es mazlistanak sem erzem magam, mert igyekeztem mindent megtenni (valtozatos etkezes, sok vitamin, mozgas, stb), hogy egeszseges terhessegem es babam legyen es a szules se viseljen meg. Igy is lett. :)
Nem volt egyszeru meg regen kivakarnom magam a sz.rbol (20 kg tulsuly, gyenge egeszsegi allapot es egyeb nyalanksagok), de sikerult, mert tettem erte. Igy az addigi legjobb formamban lettem terhes szerencsere. Szoval szerintem nem ugy vagyunk "kitalalva", hogy tonkremenjunk egy terhesseg alatt. Talan 3-4 mar tenyleg megviselheti kicsit az embert, ha hamar jonnek egymas utan.
nekem teljesen rendben van a hasam. nem olyan mint volt, de nem a terhesség miatt.
20 évig sportoltam, kockás volt a hasam, aztán a terhesség végén végleg befejeztem a sportolást, így már nyilván nem kockás, de nem csíkos, nem lóg, szép feszes, lapos...
50kiló voltam mikor teherbe estem, 65-tel mentem szülni, 1 éves koráig 55kiló voltam, most már csak 48 vagyok, szóval el se híztam, bár pár kiló rám férne.
egyedül a csípőmön van 4-5 csík, de nem nagyon látszik, meg nem is zavar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!