Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Küldenéd reggeltől-délutánigos...

Küldenéd reggeltől-délutánigos táborba a 6 éves fiad, ha Te otthon lennél, nem dolgoznál?

Figyelt kérdés

Én küldöm, mert tök jó programok is vannak.

Ócska,szar anya vagyok, aki elutálja a gyerekét itthonról?

A kisebbel vagyok itthon.

Jól érzete magát. 2*5 nap volt.

2014. aug. 7. 18:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk dolgozom, de szerettem volna ha ment volna a fiam idén, de még kicsi hozzá, nem vették be. jövőre 5,5 éves lesz, megy majd.

úszik,úszótáborba megy ha minden igaz, most ott ültem kint a váróban az edzéseken...

felesleges ott lennem, ő jól érzi magát és persze rengeteget tanul.

akkor lenne baj ha a gyerek nem akarna menni, ha szereti akkor ennek semmi köze ahhoz, hogy jó anya vagy-e!!!

a férjed nemnormális!

2014. aug. 7. 22:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért lettem lepontozva, mert én nem küldeném táborba a gyerekem? Nem ítélkeztem ezzel. Más kérdés, hogy a "küldésben" nincs benne a gyerek akarata, csak az anyáé, így olyan, mintha a gyerek nem akart volna menni.
2014. aug. 8. 06:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Fiam 6,5 éves, én még itthon vagyok a kicsivel. Oviban nem volt június eleje óta, így kellett találnunk neki valami "érdekesebb" elfoglaltságot.

Júniusban végigcsinált 2x10 alkalom úszótanfolyamot, de ez csak napi 1,5 órás elfoglaltságot jelentett. Aztán jött az egy hetes focitábor (6 éveseknek még nem ott alvós) reggel 8-tól este 6-7-ig. Hihetetlenül élvezte. Annyira, hogy bár most csak úgymond "napközis" focitábor van 9-től du. 4-ig, mégis menni akart.

Akkor én még rosszabb anya vagyok, mert ezekben még napi 2x1,5 óra edzés is van az egyéb programok mellett. :D

2014. aug. 8. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!