Mit tartasz a leghasznosabb, legjobb "találmánynak", amit a várandósság idején, illetve a gyermeked kisbabás korában használtál?
Igen, írja is a gyártó a honlapján, hogy eleinte direkt túltöltik, és az anyuka eresszen le belőle amennyi jól esik. Utána fel lehet tölteni, ahogy idővel összenyomódnak a golyócskák.
ha jól rémlik, a szopiparna.hu -ról rendeltem anno, és ott vettük a pót-töltetet is bele.
légzésfigyelő. nekem megmentette a fiam életét, mert egy hajnalban "elfelejtett" levegőt venni..
és a másik a hordozókendő. imádjuk!
Elektromos cumisüveg melegítő. Minden kórházi tartózkodásra jött velünk, anyatejhez, tápszerhez, vagy ha én akartam egy kávét inni, melegíteni arra is jó volt. Egyszer 3 hetet feküdtünk külön kórteremben, elzárva a külvilágtól, szerintem az életem mentette meg! :)
A másik pedig a "Nurofenes" fecskendő.
Anyukámnak pedig a mikrós sterilizáló és az orrsziporszi tetszik a legjobban a "mai" találmányok közül.
A 84 éves nagymamám pedig az eldobhatós pelenkáért van oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!