Hány gyermeked vállaltál/vállalnál? Miért ennyi? Mekkora kereset mellett döntöttetek így?
Jelenleg egy gyerekünk van,20 hónapos.
Saját 3 szobás lakásban lakunk,hitel nincs.
Bevételünk havi 350 ezer ft.Tervezünk tesót majd pár év múlva,addig én még vissza megyek dolgozni.
3 gyermeket szerettünk volna, teljesítettük is a tervet, több babánk biztosan nem lesz.
6 szobás, 260nm-es családi házunk van, erre fizetünk havi 130.000 Ft hitelt. Autónk hitelmenetes, 7 személyes családi egyterű.
Bevételünk nagyon változó, attól függ, férjem mennyit és hol dolgozik, nettó 350.00-1.000.000 között változik.
23-as valószínűleg azért, mert nem csak az itt válaszoló, magasabb keresetű (bár ez relatív, és értéke függ a kiadások mértékétől is) családanyák/apák regisztráltak a GYIKRE.
Mi nem határoztuk meg előre, hány gyermeket szeretnénk, de a párom, és az én korom is behatárolja a gyerekszámot. 19 hónapos kislányom van, októberben születik a második gyermekünk. Többet nem szeretnénk, mert rájöttünk, kb erre a két gyermekre van energiánk, türelmünk. Anyagiak nem motiváltak se mínuszba, se pluszba, páromnak köszönhetően szerencsére jól élünk. Kistestvért mindenképpen szerettem volna a kislányunk mellé, nekem két testvérem van, nem vagyunk egy olasz család, de jó élményeim, érzéseim, tapasztalataim vannak a testvérséggel kapcsolatban, ezt a saját gyermekemnek is meg akartam adni.
10-es válaszoló vagyok.
Budapesten, bankszektorban dolgozom elemzőként (tehát háttérterület, szakértői munka, főleg idegennyelven, természetesen szakirányú közgazdasági- nemzetközi pénzügyi ismeretekkel és nem huszonéves vagyok :)
Én vagyok az egyedülálló anyuka, aki eü állapot miatt sem vállalna már többet.
Miért ne lehetnék itt fent a gyakorin?
Dolgozom, fut egy lekérdezésem, van néha 5-10-15 perc szabadidőm, addig ide kommentelek, átutalom a rezsiszámlákat, könyvet rendelek a bookline-ról, olvasok egy riportot, egy érdekes receptet vagy hétvégi programot keresek... attól függ mihez van éppen erőm/kedvem.
Nem a pénz határozza meg egy ember értékét és nem tartom extrém magasnak a bevételemet- inkább jobban örülnék, ha ez lenne egy családban az általános.
Ennek megfelelően én sem vagyok űrlény miért ne olvashatnám itt a hozzászólásokat (néha szörnyűlködöm, néha csodálkozom, néha tanácsot adok, ha tudok)?
24-es vagyok
Férjem az olajiparban dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!