Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyermeked vállaltál/válla...

Hány gyermeked vállaltál/vállalnál? Miért ennyi? Mekkora kereset mellett döntöttetek így?

Figyelt kérdés

2014. aug. 6. 12:28
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg egy gyerekünk van,20 hónapos.

Saját 3 szobás lakásban lakunk,hitel nincs.

Bevételünk havi 350 ezer ft.Tervezünk tesót majd pár év múlva,addig én még vissza megyek dolgozni.

2014. aug. 6. 14:05
 22/41 anonim ***** válasza:
70%
2 gyerekünk van, ennyit is terveztünk. Jelenleg a férjem fizetése 370 körül van nettóban+cafeteria, ehhez jön a gyes+családi. A kicsi 3 éves koráig itthon akarok maradni (férjem is egyetért ebben), utána +250 jön hozzá az én fizetésem. 3+fél szobás kertes lakásunk van, két autó, 60 körül lakáshitel. Megélünk belőle, de nyaralni a korábbi megtakarításokból járunk.
2014. aug. 6. 14:05
 23/41 anonim ***** válasza:
38%
Csak tudnám ilyen magas fizetéseknél miért van naponta 20 kérdés a mikor jön a családival kapcsolatban :)
2014. aug. 6. 14:17
 24/41 anonim ***** válasza:
84%

3 gyermeket szerettünk volna, teljesítettük is a tervet, több babánk biztosan nem lesz.

6 szobás, 260nm-es családi házunk van, erre fizetünk havi 130.000 Ft hitelt. Autónk hitelmenetes, 7 személyes családi egyterű.

Bevételünk nagyon változó, attól függ, férjem mennyit és hol dolgozik, nettó 350.00-1.000.000 között változik.

2014. aug. 6. 14:28
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerek van, kettőt tervesztünk ,de a 2. terhességemből ikrek születtek. Bevételünk 300.000 ft. Többen írtátok, hogy 500 e, 380 e. keres a párotok olyan kíváncsi lennék, hogy mit dolgozik. Az én párom 200000 kap, de itt ezen a környéken nagyon jónak számít.
2014. aug. 6. 14:37
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

23-as valószínűleg azért, mert nem csak az itt válaszoló, magasabb keresetű (bár ez relatív, és értéke függ a kiadások mértékétől is) családanyák/apák regisztráltak a GYIKRE.

Mi nem határoztuk meg előre, hány gyermeket szeretnénk, de a párom, és az én korom is behatárolja a gyerekszámot. 19 hónapos kislányom van, októberben születik a második gyermekünk. Többet nem szeretnénk, mert rájöttünk, kb erre a két gyermekre van energiánk, türelmünk. Anyagiak nem motiváltak se mínuszba, se pluszba, páromnak köszönhetően szerencsére jól élünk. Kistestvért mindenképpen szerettem volna a kislányunk mellé, nekem két testvérem van, nem vagyunk egy olasz család, de jó élményeim, érzéseim, tapasztalataim vannak a testvérséggel kapcsolatban, ezt a saját gyermekemnek is meg akartam adni.

2014. aug. 6. 14:42
 27/41 anonim ***** válasza:
84%
2 gyermekünk van, ennyit terveztünk, több nem is lesz. A havi bevételünk kb 350 000 Ft + erzsébet utalvány + szép kártya. 4,5 szobás hitelmentes családi házunk van, 2 autónk (nagyrészt a szüleimnek köszönhetően). Így kényelmesen meg tudunk élni, tudunk félretenni is, el tudunk járni nyaralni és remélhetőleg tudjuk majd a gyerekeinket támogatni továbbtanulásban, vagy lakásvásárlásban.
2014. aug. 6. 14:53
 28/41 anonim ***** válasza:
87%

10-es válaszoló vagyok.

Budapesten, bankszektorban dolgozom elemzőként (tehát háttérterület, szakértői munka, főleg idegennyelven, természetesen szakirányú közgazdasági- nemzetközi pénzügyi ismeretekkel és nem huszonéves vagyok :)

Én vagyok az egyedülálló anyuka, aki eü állapot miatt sem vállalna már többet.

Miért ne lehetnék itt fent a gyakorin?

Dolgozom, fut egy lekérdezésem, van néha 5-10-15 perc szabadidőm, addig ide kommentelek, átutalom a rezsiszámlákat, könyvet rendelek a bookline-ról, olvasok egy riportot, egy érdekes receptet vagy hétvégi programot keresek... attól függ mihez van éppen erőm/kedvem.

Nem a pénz határozza meg egy ember értékét és nem tartom extrém magasnak a bevételemet- inkább jobban örülnék, ha ez lenne egy családban az általános.

Ennek megfelelően én sem vagyok űrlény miért ne olvashatnám itt a hozzászólásokat (néha szörnyűlködöm, néha csodálkozom, néha tanácsot adok, ha tudok)?

2014. aug. 6. 15:22
 29/41 anonim ***** válasza:
73%
23,25-ös válaszolóknak címeztem az előbbi hozzászólásomat
2014. aug. 6. 15:23
 30/41 anonim ***** válasza:
73%

24-es vagyok

Férjem az olajiparban dolgozik.

2014. aug. 6. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!