Hány gyermeked vállaltál/vállalnál? Miért ennyi? Mekkora kereset mellett döntöttetek így?
Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 12:28
11/41 anonim válasza:
2 gyereket szeretnénk,az első már úton van :) ,albérletbe lakunk,a kettőnk keresete a párommal 300-350e ,attől függ milyen hónap van +a párom kap cafatériát.
12/41 anonim válasza:
Most várjuk a 3. babát, többet már nem tervezünk... Nagycsaládot szerettünk volna, szerencsére anyagilag megengedhetjük. A bevételünk 600 ezer egy hónapban (netto) ebből elmegy lakáshitelre 65 ezer, 4 szobás lakásban lakunk...
13/41 anonim válasza:
3 gyermek van havi bevétel 530 ezer forint, saját családi házunk van tehermentes 100 négyzetméteres, más hitelünk van viszont annak a havi törlesztője 45.000Ft! 3 gyermeket szerettünk volna mindig is! :)
14/41 anonim válasza:
3szobás saját lakásban élünk, amit a szüleimtől kaptunk. 1gyermekünk van, és úton van a második. Egyenlőre nem tervezünk többet, mivel a nagyobb lakásra jelenleg nincs lehetőségünk, ebben pedig többen nem férnénk el. 400-500e között keresünk ketten, de ebből elmegy havi 80 egy ellopott autó hitelére, vagyis kidobjuk az ablakon... Rezsi szintén nem alacsony és jelenleg is 2autót tartunk fent. Bármennyire is hihetetlen alig marad valami, bár az is igaz, nem vagyuk a spórolás mintapéldányai.
15/41 anonim válasza:
Egy gyermeket tervezünk, saját hitelmentes házunk van, a bevétel változó, 300-400 ezer közötti. Azért nem vállalunk többet, mert nem szeretnénk, mindig is éreztük egy gyerekkel lennénk igazán boldogok.
16/41 anonim válasza:
Egy kisfiunk van, én nem is szeretnék többet. Kielégíti minden szeretet igényemet, és én is mindent meg tudok adni neki (idő, anyagiak, szeretet). Nincs segítségünk, így nem akarom hogy a munkám a gyermekem rovására menjen.
Havonta 700 ezer forintból élünk.
17/41 anonim válasza:
Gyermektelenül 4-et szerettem volna,párom kettőt.
Most a másodikon dolgozunk, de utána egy harmadikat még mindenképpen szeretnénk.
Jelenleg 2 szobás saját lakásban élünk, de szeretnénk külföldre költözni. Szerintem a keresetünket is felesleges taglalni, mivel fizetős egyetem mellett htévégi munkát végzek, ami nyilván diplomaszerzés után változik majd.
18/41 anonim válasza:
utolsó vagyok, nem külföldre akarunk, hanem vidékre... bár lehet manapság a külföld lenne a jobb választás
19/41 anonim válasza:
3 gyerekünk van a pici 26-àn lesz 2 èves . Èn szeptemberben megyek vissza dolgozni netto 180ezret kapok plusz a gyes. Fèrjem 500ezer Ft körûl keres csalàdi adòkevezmènnyel. A csalàdi megy a gyerekek szàmlàjàra. Sajàt tehermentes hàzban lakunk. 20000 Ft hitelünk van havonta mèg 7 hònapig. Tervezünk meg egy babàt pàr èv mùlva.
20/41 anonim válasza:
mi 3 gyermeket terveztünk, 1 van eddig, de már másképp gondolkozunk, nagy felelősség a gyermek, anyagi gondok nincsenek, de úgy érezzük csak egy gyerekre van energiánk, sok figyelmet igényel. Mi így döntöttünk, bár szerintem egy gyereknek a legnagyobb a ajándék a testvér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!