Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhességem előtt halt meg...

Terhességem előtt halt meg nemsokkal az anyukám, és szülés után végig sírtam a kórházban töltött időt, akik voltatok hasonló helyzetben írjátok le, hogy éltétek túl?

Figyelt kérdés
Meg persze otthon is sokat sírtam emiatt, nagyon rossz volt .Alig tudtam feldolgozni,hogy mindenkihez megy az anyukája viszi a meleg levest,hozzám meg már nem tud jönni.
2010. jan. 12. 14:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Fogadd őszinte részvétemet, nagyon sajnálom ami történt. Én is sírdogáltam anno a kórházban ha nem látta senki, de én kb. a fordítottja miatt. Hogy hozzám "csak" az anyukám jön (ne érts félre, nagyon örültem, hogy jött), másokhoz meg a férjük, nálunk meg háááát... Mindenkinek azt mondtam bent, hogy nem ért haza mert külföldön dolgozik, közben ez nem is volt igaz, csak mire szültem addigra ő már kitalálta, hogy nem érdekeljük. De azt hiszem, sokkal szomorúbb lettem volna, ha anyukám nem jött volna.
2010. jan. 12. 19:52
 12/15 A kérdező kommentje:
19:52 Szia az is szörnyű lehetett nekem a párom meg apukám jöttek mindég de mégsem tudtam beérni velük.Egyik helyzet se könnyű,ilyen az élet!
2010. jan. 12. 20:43
 13/15 anonim ***** válasza:
már írtam,csak kurtára sikeredett,én voltam aki az apukáját vesztette el két éve, a fiam most 18 hós,nekem is szörnyű volt,h nem láthatta az unokáját,és mai napig többször eszembe jutt,h remélem fentről azért engedik neki látni a fiú és lány unokáját. Azóta született egy lányom is.Ja és a fiam apum szülinapján született.
2010. jan. 12. 22:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Őszinte részvétem én nem tudok neked hál istennek hasonló tapasztalatokról írni így nem tudok tanácsot sem adni....

csak azért írok mert végig könnyeztem a válaszokat meg a kommentjeidet és nagyon megérintett a történeted...

Sok boldogságot a Babádhoz!!!

2010. jan. 13. 10:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek ,hogy elmondtátok érzéseiteket,történeteiteket.
2010. jan. 14. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!