Két kisebb gyerekkel esetleg jobb ötlet lehet a Hol nem volt park, mint az állatkert?
igen, a belépő baráti, a zseton jegyek már kevésbé.
mert hogy maradt egy csomó vidámparki játék amire zsetonnal lehet felülni, ha kipróbálják a gyerekek akkor már ott tartotok mint egy állatkerti belépőkkel... :)
a játszótér is jó, de 2 éves nem tud felmenni rá, mert nagyobb gyerekeknek van.
egyébként jó hely, nem szidni akarok, csak pont annyi negatív van mint az állatkertnél is :)
ez a miniházas rész jól hangzik:)
tudom,hogy van sok minden ami zsetonos,meg is néztem őket,de 4 évesem nincs annyira odáig ezekért,attól nem félek,hogy a zsetonok miatt otthagynánk annyit mint az állatkerti belépő:)
Viszont arra gondoltam,hogy ez egy tök jó fél napos program lenne,állatokat is látnánk,lehetne játszani is.Ha az állatkertbe mennénk azt is csak fél napra lehetne tervezni,mert a kicsinek még muszáj aludnia délután,viszont pár óra az állatkertben nagyon kevés és tartok tőle,hogy a kicsi nem is élvezné annyira,vagyis inkább hamar elunná.
Amúgy 2 évesem eléggé kis ügyes,megy a tesója után,egy nagyobbaknak való játszón is elég jól feltalálja magát:)
Az én két évesem pont nem élvezte. Persze ez nem jelent semmit. Van a csónak amire felülhetett ahol a mesék vannak. Nem ismerte azokat a meséket. Simogatni nem jött be mert a kecskék úgy lerohantak minket, hogy nagyon megijedt. Egyedül a nagy körhinta tetszett neki. De persze nem biztos, hogy a Te gyerekednek sem élvezné.
Állatkertben viszont szuperul érezte magát.
Ha már az állatkertbe befizeted a belépőt, akkor átmehetsz ingyen a hol nem volt parkba. Csak a felülős dolgokra kell fizetni.
köszi neked is...hát nem tudom,akkor még gondolkodunk rajta...
amúgy a 2 együtt már tuti nem menne,az nagyon sok egy napra,ill. egy délelőttre vagy délutánra.
Az én majdnem 2 és 5 éves fiam nagyon élvezte a Holnemvolt parkot!
Maradtak volna egész nap.
Szóval ez gyerekfüggô, szerintem érdemes kipróbálni.
kipróbáltuk,alig lehetett őket elrángatni,nagyon jó döntés volt,hogy oda mentünk.Láttunk,simogattunk állatokat és lehetett játszani is.
Köszönöm a válaszokat,nyilván mindenkinek más jön be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!