Syasztok csajok Én kb 2 hete mestruáttam és olyan 3-4 napja reggelnte nagyon rosszul érzem magam a gyomrom émelyeg?
Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 10:03
1/12 anonim válasza:
Akkor valószínűleg elrontottad a gyomrod.
2/12 A kérdező kommentje:
azért érzem ilyen rosszul magam? én nem szokttam reggeliznni de most valahogy ha eszem akkor jobban érzem magam .. megiszok vagy 3-4 kávét reggel de most csak 1 megy
2014. aug. 4. 10:14
4/12 anonim válasza:
Ha a reggelitől jobban vagy, akkor egyél!
Reggeli + 1 kávé, nem több!
5/12 A kérdező kommentje:
okés
2014. aug. 4. 10:16
6/12 A kérdező kommentje:
jaj nem tudom kicsit para van
2014. aug. 4. 10:17
7/12 A kérdező kommentje:
Tesztett mikor érdemes csinálnni?
2014. aug. 4. 10:59
9/12 A kérdező kommentje:
rendben van
2014. aug. 4. 11:11
10/12 anonim válasza:
ha 2 hete menstruáltál, akkor épp mostanában van/volt peteérésed, ugye ekkor tudsz teherbe esni.
szóval tegyük fel,3-4 napja szexeltél védekezés nélkül, akkor most él célba, majd 10 nap a beágyazódás, utána kezd el termelődni a hcg, ami felelős lesz majd a tüneteidért, pár nap alatt termelődik annyi, hogy kimutatja a teszt.
tehát 2 hét múlva tesztelj, addigra fogja tudni kimutatni a teszt.
az meg, hogy émelyegsz reggelente, nyilván a rossz táplálkozás és a koffein mérgezés következménye...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!