Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A fiunknak a Lénárd nevet...

A fiunknak a Lénárd nevet szánjuk. Nektek hogy tetszik?

Figyelt kérdés

2014. aug. 3. 21:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Miért kell minden nevet becézni? A gyerekeimnek is olyat nevet adtuk, ami nem becézhető. Persze azért így is sikerül egy-két elvetemültnek. Lehet becézni a gyereket Mókuskának, Édeskének, Kuszkuszkának, stb., soha nem értettem miért fontos a nevét becézni?
2014. aug. 4. 09:10
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nagyon tetszik a Lénárd, nálunk is listás. :)
2014. aug. 4. 09:50
 13/17 anonim ***** válasza:
59%
Ha a második babánk fiú lesz ezt a nevet kapja,tetszik mert viszonylag ritka és szép név.
2014. aug. 4. 10:14
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket!

Nem tervezzünk becézni, de ha mégis arra kerülne a sor, Leni lenne.

2014. aug. 4. 11:19
 15/17 anonim ***** válasza:
59%
Szép név, tetszik :)
2014. aug. 4. 11:52
 16/17 zabmester ***** válasza:
79%

Nagyon szép, volt a családban ilyen nevű rokon, mondjuk nagyon nem egy generáció voltunk, az egyik unokatestvérem dédapját hívták így.

Szerintem egy nagyon jó, régi, de nem öreges, mégis ritka név.

2014. aug. 4. 16:38
 17/17 anonim ***** válasza:
40%
Kedves #6-os! Nem kell de becézik.Ha nem a szülei,akkor a rokonok,óvónénik stb.Aztán egy idő után rájuk ragad.Ismerőseim Adri(án) és Livi(usz).Én sem becézhető neveket adtam,már a kórházban megkapták az -ácska véget.Ez van.
2014. aug. 5. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!