11/17 anonim válasza:
Miért kell minden nevet becézni? A gyerekeimnek is olyat nevet adtuk, ami nem becézhető. Persze azért így is sikerül egy-két elvetemültnek. Lehet becézni a gyereket Mókuskának, Édeskének, Kuszkuszkának, stb., soha nem értettem miért fontos a nevét becézni?
12/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Lénárd, nálunk is listás. :)
13/17 anonim válasza:
Ha a második babánk fiú lesz ezt a nevet kapja,tetszik mert viszonylag ritka és szép név.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket!
Nem tervezzünk becézni, de ha mégis arra kerülne a sor, Leni lenne.
2014. aug. 4. 11:19
16/17 zabmester válasza:
Nagyon szép, volt a családban ilyen nevű rokon, mondjuk nagyon nem egy generáció voltunk, az egyik unokatestvérem dédapját hívták így.
Szerintem egy nagyon jó, régi, de nem öreges, mégis ritka név.
17/17 anonim válasza:
Kedves #6-os! Nem kell de becézik.Ha nem a szülei,akkor a rokonok,óvónénik stb.Aztán egy idő után rájuk ragad.Ismerőseim Adri(án) és Livi(usz).Én sem becézhető neveket adtam,már a kórházban megkapták az -ácska véget.Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!