1/17 anonim válasza:
Vezetéknévtől függ... Legalábbis nálam. :)
2/17 anonim válasza:
Nekem tetszik. Testveremet így hívják, de ő nem szereti. Sokszor szenvedett vele, rendszeresen azt hiszik, hogy Loránd, csak hülyéskedik. Egy tanára kikuldte egyszer egy óráról, hogy akkor menjen vissza, ha hajlandó bemutatkozni normálisan. Hiába mondták a többiek, nem volt hajlandó még a naplót sem kinyitni, hogy megnezze, mert ő tudta, hogy ilyen név nem létezik.
3/17 anonim válasza:
nekem is hianyzik a vezeteknev :-). ezzel egyutt erdekes es kulonlges nevnek tartom. egy passzolo vezeteknevvel meg kimondottan szep is lehet
4/17 A kérdező kommentje:
A vezetéknév Szabó.
2014. aug. 3. 22:18
5/17 anonim válasza:
Nem a kedvenc nevem, de nem rossz.
6/17 anonim válasza:
Tetszik! üdítő a sok Hunor , Zalán között...
7/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. :) Még gyerekként volt egy kisebb gyerek Lénárd ismerősöm, akkor megtetszett, és azóta is tetszik ez a név.
8/17 anonim válasza:
Nekem tetszik. A vezetéknévvel együtt is jól hangzik. A Szabó is tetszik, mert én is az vagyok :-)
9/17 anonim válasza:
Hogy fogjátok becézni? Nem tetszik a név de vezetéknévvel szerintem jó együtt. De becézve Léniként nagyon lányos.
10/17 anonim válasza:
Tök jó név. Egy Lénárdot ismerek, teljesen normális, kedves fiatalember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!