Ha terhes leszek, meghízok és kövér maradok?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, jól nézek ki, de mi lesz velem akkor, ha majd gyereket akarok? Én nem akarok hízni 5 kg-nál többet a terhesség alatt, szülés után azonnal le akarok fogyni. Miért híznak sokan 20 kg-ot? Nem szeretnék többet enni a terhesség alatt a mostaninál, sőt egészségesebb kajákra szeretnék rátérni, kevés nasival.2014. aug. 3. 09:25
21/26 anonim válasza:
Nyugi 20-as, engem is lepontoztak, pedig én annyit híztam! :) 2. voltam.
22/26 anonim válasza:
Szerintem a stílusod miatt pontoztak le,nem azért mert csak annyit híztál
23/26 anonim válasza:
Kedves 22-es! Semmi bántót nem írtam a hozzászólásomban, csak leírtam a véleményemet.
A Kérdezőnek meg tényleg nem jó a hozzáállása a gyermekvállaláshoz, ezt így nem lehet csinálni.
24/26 anonim válasza:
Csak egy felvetés volt,én nem szoktam pontozni,engem mindenért lepontoznak még akkor is ha válaszolok arra szerintem szép-e egy bizonyos név :D Már hozzászoktam
25/26 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöld kezet adtam.:) Na jó, meggyőztetek, akkor legyen 7-8 kg, de annál többet már tényleg nem akarok...
2014. aug. 6. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!